F Before We Go trailer: Ο Chris Evans αφήνει την ασπίδα για να φλερτάρει - FilmBoy Before We Go trailer: Ο Chris Evans αφήνει την ασπίδα για να φλερτάρει - FilmBoy
  • Latest News

    Before We Go trailer: Ο Chris Evans αφήνει την ασπίδα για να φλερτάρει


    Ο Chris Evans έβαλε κάτω την ασπίδα του Captain America για μια στιγμή τον Δεκέμβριο του 2013 για να σκηνοθετήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, και σήμερα μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα.

    Στο Before We Go πρωταγωνιστεί ο ίδιος ο Evans και η Alice Eve ως ένα ζευγάρι που φτάνουν μαζί στο Manhattan, και ο χαρακτήρας της Eve ασχολείται με την κλοπή του πορτοφολιού της, ενώ ο cool Evans έρχεται να τη βοηθήσει.

    Μελό του κερατά είπατε;
    Που να δείτε και το trailer…

    Δηλαδή ο macho Captain της Αμερικής αποφάσισε να δοκιμάσει να σκηνοθετεί από το πιο εύκολο είδος ταινίας, το ρομάντζο (οι διάλογοι σκηνοθετούνται διαδικαστικά συνήθως, ενώ τα ρομαντικά πλάνα είναι περισσότερο δουλειά του διευθυντή φωτογραφίας), με πρωταγωνιστή τον ίδιο και love interest μια ελαφρώς παχουλούλα Eve.

    Τουλάχιστον ο Joel Edgerton ξεκίνησε τη σκηνοθεσία με θρίλερ (δείτε το trailer του The Gift), όπου σίγουρα μπορείς να πειραματιστείς και να μάθεις.

    Κι αν δεν έφταναν αυτά, στην πρεμιέρα της ταινίας πέρυσι στο Toronto, οι κριτικές …μόνο θετικές δεν ήταν.

    Το Before We Go ξεκίνησε να προβάλλεται σε VoD από σήμερα, 21 Ιουλίου, και στις αίθουσες θα βγει στις 4 Σεπτεμβρίου.
    Δείτε το trailer και αφήστε τα σχόλιά σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Before We Go trailer: Ο Chris Evans αφήνει την ασπίδα για να φλερτάρει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top