F Piercing trailer: Η Mia Wasikowska παίζει με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο στο νέο θρίλερ του Nicolas Pesce - FilmBoy Piercing trailer: Η Mia Wasikowska παίζει με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο στο νέο θρίλερ του Nicolas Pesce - FilmBoy
  • Latest News

    Piercing trailer: Η Mia Wasikowska παίζει με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο στο νέο θρίλερ του Nicolas Pesce


    Το The Eyes of My Mother ήταν από τις πιο πολυσυζητημένες φεστιβαλικές ταινίες του 2016, όμως όταν άρχισε να βγαίνει στις αίθουσες με κανονική διανομή, το κοινό δεν το αγάπησε εξίσου. 
    Δύο χρόνια μετά, ο Nicolas Pesce επιστρέφει με τη νέα του δημιουργία, το Piercing.

    Βασισμένος στη νουβέλα του Ryū Murakami, ο Pesce μας συστήνει τον Reed ένας φυσιολογικό οικογενειάρχη που ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ένα επαγγελματικό ταξίδι. 

    Μόνο ο Reed δεν είναι καθόλου φυσιολογικός αλλά ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, ο οποίος για να συνεχίσει να ζει την καθωσπρέπει ζωή, κάθε τόσο φροντίζει να το... ρίχνει έξω. 
    Πηγαίνει σε ένα ξενοδοχείο, καλεί ένα call-girl και... το δολοφονεί με εξαιρετικά οργανωμένες κινήσεις. 
    Για κακή του τύχη, αυτή τη φορά έρχεται η Jackie και τα σχέδια του πάνε περίπατο.

    Το Piercing έκανε πρεμιέρα στο φεστιβάλ του Sundance όπου πήρε... αντικρουόμενες κριτικές με το αρρωστημένο ύφος του να μην αρέσει σε όλους. 

    Πρωταγωνιστούν οι Christopher Abbott (First Man) και Mia Wasikowska (Crimson Peak).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Piercing trailer: Η Mia Wasikowska παίζει με έναν ψυχοπαθή δολοφόνο στο νέο θρίλερ του Nicolas Pesce Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top