F Luther trailer: Η βραβευμένη Βρετανική σειρά με τον Idris Elba επιστρέφει - FilmBoy Luther trailer: Η βραβευμένη Βρετανική σειρά με τον Idris Elba επιστρέφει - FilmBoy
  • Latest News

    Luther trailer: Η βραβευμένη Βρετανική σειρά με τον Idris Elba επιστρέφει


    Η Βρετανική τηλεοπτική σειρά Luther που προβάλλεται από το BBC από το 2010, χαρακτηρίζεται από όλα τα ιντερνετικά έντυπα ως ‘μία από τις καλύτερες Βρετανικές crime drama σειρές’, και για κάποια ‘καλύτερη κι από το True Detective’.

    Άγνωστό γιατί, τα αλάνια του FilmBoy δεν την έχουν αναφέρει όλα αυτά τα χρόνια.
    Απολογούμενος εκ μέρους όλων μας, σας καλώ να δείτε το trailer που κυκλοφόρησε μόλις χθες, με αφορμή τα νέα επεισόδια που θα ξεκινήσουν στις 15 του Δεκέμβρη.

    Το πιο χαρακτηριστικό που λέγεται για το Luther είναι ότι απογειώνει τις ερμηνευτικές δεξιότητες του Idris Elba, ο οποίος υποδύεται έναν ιδιοφυή ντετέκτιβ ‘…του οποίου το σπουδαίο του μυαλό δεν μπορεί να τον σώσει πάντα από την επικίνδυνη βία που προκαλούν τα πάθη του’.
    …Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

    Η Rose Leslie του Game of Thrones και του Utopia μπαίνει στο cast για αυτά τα δύο τουλάχιστον νέα επεισόδια, όπως και οι Dirk Gently και Darren Boyd, αλλά μεταξύ μας, αυτή είναι η σειρά του Idris Elba.

    Το Luther ξεκίνησε πριν 5 χρόνια, αλλά τώρα αρχίζει μόλις η 4η σεζόν του.
    Ήταν υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα τρεις φορές (και κέρδισε τη μία, το 2012), τρεις φορές για Emmy και συνολικά έχει 11 βραβεία.

    Δείτε το trailer παρακάτω.
    Αξίζει.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Luther trailer: Η βραβευμένη Βρετανική σειρά με τον Idris Elba επιστρέφει Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top