F Isn't It Romantic trailer: Η Rebel Wilson παγιδεύεται σε μια ρομαντική κομεντί! - FilmBoy Isn't It Romantic trailer: Η Rebel Wilson παγιδεύεται σε μια ρομαντική κομεντί! - FilmBoy
  • Latest News

    Isn't It Romantic trailer: Η Rebel Wilson παγιδεύεται σε μια ρομαντική κομεντί!


    Με εξαίρεση τα Pitch Perfect, η Αυστραλή Rebel Wilson παρά το αναμφισβήτητο κωμικό της ταλέντο, δεν έχει καταφέρει ακόμα να πείσει το κοινό ότι μπορεί να κρατήσει μια ταινία στους ώμους της, με τις προηγούμενές της απόπειρες να πηγαίνουν άπατες.

    Στη νέα της ταινία Isn't It Romantic θα υποδυθεί την Natalie, μια νεαρή κοπέλα που είναι τόσο απογοητευμένη από τον έρωτα, που έχει φτάσει στο σημείο να μη πιστεύει καθόλου σε αυτόν. 
    Μέχρι που, μετά από μία ακόμη "φόλα", χτυπάει στο κεφάλι και όταν ξυπνάει όλος ο κόσμος μοιάζει βγαλμένος από κινηματογραφική ρομαντική κομεντί. 
    Όλα είναι τέλεια, ένας κούκλος τη λατρεύει, λουλούδια και γλυκερές μουσικές πλημμυρίζουν το τόπο, ακόμα και το ίδιο της το διαμέρισμα έχει αλλάξει στο σπίτι των ονείρων της. 
    Για πόσο θα κρατήσει αυτό το όνειρο;

    Το σενάριο έχουν γράψει η Erin Cardillo, δημιουργός της τηλεοπτικής σειράς Life Sentence μαζί με τους Dana Fox και Katie Silberman (How to Be Single), ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον Todd Strauss-Schulson (A Very Harold & Kumar 3D Christmas).

    Δίπλα στην Rebel Wilson εμφανίζονται οι Liam Hemsworth (The Dressmaker), Adam Devine (Mike and Dave Need Wedding Dates) και Priyanka Chopra (Baywatch).

    Το Isn't It Romantic μπορεί να καταλήξει από ξεκαρδιστική απόλαυση μέχρι αφόρητη μπούρδα, μιας και έχει τους συντελεστές που μπορούν να το φτάσουν και στα δύο άκρα. 
    Μένει να δούμε που θα πέσει η μπίλια.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Isn't It Romantic trailer: Η Rebel Wilson παγιδεύεται σε μια ρομαντική κομεντί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top