F Mike and Dave Need Wedding Dates trailer: Οι Audrey Plaza και Anna Kendrick με τα απολύτως απαραίτητα! - FilmBoy Mike and Dave Need Wedding Dates trailer: Οι Audrey Plaza και Anna Kendrick με τα απολύτως απαραίτητα! - FilmBoy
  • Latest News

    Mike and Dave Need Wedding Dates trailer: Οι Audrey Plaza και Anna Kendrick με τα απολύτως απαραίτητα!


    Χωρίς πρόθεση να παρακάμψω τον Zac Efron ως πρωταγωνιστή στην ξέφρενη κωμωδία Mike and Dave Need Wedding Dates (!), ας είμαστε ειλικρινείς …στο trailer έχεις μάτια μόνο για την αισθησιακή εμφάνιση της Aubrey Plaza και της Anna Kendrick.

    Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, τα αδέρφια Mike και Dave Stengel (Adam DeVine και Zac Efron αντίστοιχα) πρέπει να ορίσουν ημερομηνίες γάμου.

    Τα σκληρά πάρτι τους έχουν καταστρέψει κάθε οικογενειακή συγκέντρωση και ο μπαμπάς τους (Stephen Root) απαιτεί να βρουν δυο γλυκά κορίτσια που θα τους στρώσουν, μέχρι το γάμο της αδελφής τους. 

    Καταλήγουν με την Tatiana (Aubrey Plaza) και την Alice (Anna Kendrick), οι οποίες αποδεικνύονται ακόμα χειρότερες,

    Συνηθίζονται στο Hollywood οι κωμωδίες με άνδρες που το παίζουν ακαταμάχητοι, κάνουν ακατάσχετα πάρτι μέχρι να γνωρίσουν τις ώριμες γυναίκες που τελικά θα τους αναγκάσουν στην ενηλικίωση. 

    Το Mike and Dave Need Wedding Dates φαίνεται να αναστρέφει αυτό το στερεότυπο, καθώς τα κορίτσια που υποτίθεται θα κρατούσαν τα αγόρια υπό έλεγχο είναι ακόμα πιο άγρια. 

    Η κωμωδία είναι τόσο …αντίστροφη, που η ασχημούλα Plaza φαίνεται σέξι και η κούκλα Kendrick …nerd.
    Και έτσι ακόμα, μας αρέσει (…η Kendrick).

    Την ταινία σκηνοθέτησε ο Jake Szymanski, και αυτή είναι η πρώτη του ταινία μετά από άπειρα shorts, δεκάδες επεισόδια σε σειρές και κάμποσα Saturday Night Live.
    Η κωμωδία φτάνει στις 8 Ιουλίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mike and Dave Need Wedding Dates trailer: Οι Audrey Plaza και Anna Kendrick με τα απολύτως απαραίτητα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top