F A Very Harold & Kumar 3D Christmas - FilmBoy A Very Harold & Kumar 3D Christmas - FilmBoy
  • Latest News

    A Very Harold & Kumar 3D Christmas

    Τα Χριστούγεννα δεν τελείωσαν, μην πιστεύετε ότι σας λένε.

    Εξάλλου, ποιος μπορεί να κατηγορήσει το FilmBoy για ετεροχρονισμένη ύλη, όταν το Hollywood έβγαλε ταινία με τη λέξη Christmas στον τίτλο της …στις 4 Νοεμβρίου!
    Αν το σκεφτείτε, εγώ είμαι πιο κοντά ημερολογιακά.

    Ένα άλλο παράξενο είναι το ότι το A Very Harold & Kumar 3D Christmas είναι η πρώτη διαφυλετική Χριστουγεννιάτικη μαστουρο-κωμωδία που βγαίνει σε 3D – και μάλλον δεν θα είναι η τελευταία.

    Όσο κι αν δεν διασκεδάζω με τέτοιου είδους κωμωδίες, δεν μπορώ παρά να αναγνωρίσω την επιτυχία όταν τη βλέπω μπροστά μου:

    Το αρχικό Harold & Kumar Go to White Castle ήταν ένα τρελό one-shot φιλμ με strippers, σκατολογικά παιχνίδια, ένα ρακούν και τον Neil Patrick Harris πριν το comeback του, το οποίο αν και δεν πήγε τόσο καλά στα ταμεία, αγαπήθηκε στο DVD...


    Το sequel Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay βασιζόταν περίπου στα ίδια, αλλά πήγε πολύ καλύτερα στο box office κάτι που άνοιξε το δρόμο για το τρίτο φιλμ.

    Το A Very Harold & Kumar 3D Christmas του Todd Strauss-Schulson είναι μια θεότρελη φάρσα, με το δίδυμο του τίτλου (John Cho, Saint John of Las Vegas και Kal Penn) σε ένα ξέφρενο ταξίδι στη Νέα Υόρκη παραμονή Χριστουγέννων σε αναζήτηση ενός δέντρου.

    Αλλά πραγματικά, το στόρι είναι τυχαίο.
    Πραγματικός star της ταινίας είναι όλα αυτά τα τρελά πράγματα που συμβαίνουν.


    Μαγικά τσιγαριλίκια, ένα μαστουρωμένο μωρό, έναν εξοργισμένο μαφιόζο (Elias Koteas, Dream House),  ένα stop-motion τριπάκι, μια παράλογη φαντασίωση ληστείας σε εκκλησία και έναν Danny Trejo (Spy Kids: All the Time in the World) με Χριστουγεννιάτικο πουλόβερ!

    Και ο Neil Patrick Harris;
    Κι αυτός φυσικά, υποδυόμενος τον εαυτό του σε μια αυτο-παρωδική διάθεση για την καριέρα του.
    Σε μια guest εμφάνιση βλέπουμε και τον Ιησού Χριστό, του οποίου ο Πατέρας ‘…owns this place’.

    Μετά από αυτό θα έπρεπε να σταματήσω, έλα όμως που το A Very Harold & Kumar 3D Christmas έχει καλές κριτικές στο σύνολο του και μάλιστα άνοιξε με $13 εκατομμύρια και κλείνει γύρω στα $35!

    Έτσι μου’ρχεται να κάνω καμιά τρέλα, να πιω κανα ποτηράκι παραπάνω και να το δω…


    A Very Harold & Kumar 3D Christmas trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: A Very Harold & Kumar 3D Christmas Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top