F Pitch Perfect 3 trailer: Τα κορίτσια τραγουδάνε ...μόνο a capella! - FilmBoy Pitch Perfect 3 trailer: Τα κορίτσια τραγουδάνε ...μόνο a capella! - FilmBoy
  • Latest News

    Pitch Perfect 3 trailer: Τα κορίτσια τραγουδάνε ...μόνο a capella!


    Αφού έχουν πια αποφοιτήσει από το κολέγιο, οι Bellas επιστρέφουν στο Pitch Perfect 3, το νέο sequel της ανέλπιστα επιτυχημένης κωμωδίας που έχει αποφέρει ήδη πάνω από $ 400 εκατομμύρια στο παγκόσμιο box office.

    Οι Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow και Anna Camp είναι απελπισμένες για άλλη μία εμφάνιση και αποφασίζουν να δεχτούν τη πρόκληση μιας εμφάνισης στο εξωτερικό, μόνο που αυτή τη φορά θα πρέπει να συναγωνιστούν γυναικεία συγκροτήματα που δεν τραγουδάνε a capella όπως αυτές.

    Στο trailer παίρνουμε και μια ιδέα από το αντίπαλο δέος των Bellas, την αρχηγό (Ruby Rose) της αντίπαλης ομάδας, αλλά όλα τα άλλα είναι μπερδεμένα.
    Γιότ που εκρήγνυνται, αναφορές στα …Χελωνονιντζάκια από τη Fat Amy (Wilson) και πολλά άλλα για τα οποία …δεν έχουμε ιδέα πώς δένουν στο στόρι.

    John Michael Higgins και Elizabeth Banks επιστρέφουν, ενώ στο cast μπαίνει και ο αγαπημένος μου John Lithgow, άγνωστο σε ποιον ρόλο ακριβώς.

    Σκηνοθετεί η Trish Sie , ενώ το παράδοξο συμβαίνει με τους σεναριογράφους, αφού στο ΔΤ …δεν υπάρχουν credit σεναρίου!
    Πάντως, λέγεται ότι ο Kay Cannon το έγραψε αρχικά, με τον Mike White να το ξαναγράφει.

    Το Pitch Perfect 3 βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ στις 22 Δεκεμβρίου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pitch Perfect 3 trailer: Τα κορίτσια τραγουδάνε ...μόνο a capella! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top