F Η ζωή του John Lennon με τη Yoko Ono έρχεται στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy Η ζωή του John Lennon με τη Yoko Ono έρχεται στη μεγάλη οθόνη! - FilmBoy
  • Latest News

    Η ζωή του John Lennon με τη Yoko Ono έρχεται στη μεγάλη οθόνη!


    Το μέτριο Demolition έστειλε πριν τρία περίπου χρόνια τον Jean-Marc Vallée, σκηνοθέτη των Dallas Buyers Club και Wild, στη μικρή οθόνη όπου διέπρεψε με τα Big Little Lies και Sharp Objects
    Ήρθε λοιπόν η ώρα για την επιστροφή του, και τι επιστροφή, κρατώντας στα χέρια του το θρύλο John Lennon και τον έρωτά του με την Yoko Ono!

    Η ατιτλοφόρητη ακόμη ταινία, όπως αποκάλυψε η Universal βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια με το σενάριο να έχει ήδη περάσει από πολλές αλλαγές και να βρίσκεται πια κοντά στη τελική του μορφή.
    Με επίκεντρο αυτό το δίδυμο, η ταινία θα καταπιάνεται από τη παιδική ζωή του Lennon μέχρι και τις δυσκολίες αντιμετώπισης του θανάτου του από τη Yoko.

    Ένα ιδιαίτερο σημείο του project, είναι ότι η Ono θα έχει ρόλο παραγωγού, κάτι θετικό μιας και θα υπάρχει ιδιαίτερη ευκολία στη πρόσβαση σε προσωπικό υλικό και τραγούδια, αλλά από την άλλη η εμπλοκή της σίγουρα θέτει υπό αμφισβήτηση την αντικειμενικότητα του φιλμ.

    Αν όλα πάνε καλά, τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν στα τέλη του 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η ζωή του John Lennon με τη Yoko Ono έρχεται στη μεγάλη οθόνη! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top