F Το FilmBoy και φέτος στο 12o Five Flavours Asian Film Festival! - FilmBoy Το FilmBoy και φέτος στο 12o Five Flavours Asian Film Festival! - FilmBoy
  • Latest News

    Το FilmBoy και φέτος στο 12o Five Flavours Asian Film Festival!


    Εδώ και χρόνια, το FilmBoy συνεχίζει να είναι το μοναδικό ελληνικό site που ασχολείται με συνέπεια με τον Ασιατικό κινηματογράφο.
    400 ταινίες θα βρεις εδώ - παρουσιάσεις, κριτικές - από ολόκληρη την Ασιατική κινηματογραφική αγορά, χωρίς σε αυτές να προσμετρούνται και οι εκατοντάδες ταινίες τρόμου στο Horrorant.

    Όπως και πέρυσι, το FilmBoy θα καλύψει το 12ο Five Flavours Asian Film Festival στη Βαρσοβία της Πολωνίας, το ετήσιο φεστιβάλ κινηματογράφου που ερευνά ταινίες από τη Νότια και τη Νοτιοανατολική Ασία.

    Ήδη βρίσκεται στη Πολωνία ο συντάκτης του FilmBoy, Παναγιώτης Κοτζαθανάσης, ο οποίος θα μας δώσει ότι νεότερο από το Ασιατικό σινεμά, τον παλμό του φεστιβάλ και ότι άλλο μπορεί να μας ενδιαφέρει.

    Το Five Flavours Asian Film Festival επί 12 χρόνια προβάλει τους νεότερους και προσεκτικά επιλεγμένους τίτλους από την Ασία, μαζί με κλασικές ταινίες από το Ασιατικό σινεμά, αναδρομές των σπουδαιότερων κινηματογραφιστών και ρετροσπεκτίβες.

    Το 12ο Five Flavours Asian Film Festival διεξάγεται από 14 εως 21 Νοεμβρίου στη Βαρσοβία και το FilmBoy είναι ήδη εκεί.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το FilmBoy και φέτος στο 12o Five Flavours Asian Film Festival! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top