F Chloë Moretz και Jack O'Connell θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε τους Bonnie και Clyde! - FilmBoy Chloë Moretz και Jack O'Connell θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε τους Bonnie και Clyde! - FilmBoy
  • Latest News

    Chloë Moretz και Jack O'Connell θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε τους Bonnie και Clyde!


    Η μυθοποίηση ενός παρανόμου δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο στην ιστορία. 
    Η περίπτωση του Clyde Barrow και της Bonnie Parker είναι ίσως η πιο ιδιαίτερη μιας και το ζευγάρι που γύρισε όλη την Αμερική ληστεύοντας τράπεζες, ήταν και ψυχροί δολοφόνοι, έχοντας σκοτώσει πολλούς ανθρώπους μεταξύ των οποίων και αθώους, όμως παρ’ όλ’ αυτά η ζωή τους έγινε θρύλος.

    Τη τελευταία φορά που η ζωή και η δράση τους αναβίωσε στη μεγάλη οθόνη ήταν το μακρινό 1967 με τη κλασσική πια ταινία του Arthur Penn, με τους Warren Beatty και Faye Dunaway στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. 

    Από τότε ξανάκαναν την εμφάνισή τους μόνο σε κάτι τηλεταινίες και μίνι-σειρές, και μισό αιώνα μετά το Bonnie and Clyde ήρθε η ώρα να ξανανέβουν στο πανί με το Love is a Gun.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο non-fiction βιβλίο Go Down Together του Jeff Guinn, με τον Sheldon Turner (Up in the Air) να γράφει το σενάριο και τον Καταλανό Kiké Maillo (Toro) να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Jack O'Connell (Money Monster) και την Chloë Grace Moretz (The Miseducation of Cameron Post), δυο ταλαντούχους ηθοποιούς που γνωρίσαμε σε αρκετά νεαρή ηλικία όμως κανένας από τους δύο δεν είχε την εξέλιξη που περιμέναμε.

    Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές του νέου έτους.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Chloë Moretz και Jack O'Connell θα μας κάνουν να συμπαθήσουμε τους Bonnie και Clyde! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top