F Back Roads trailer: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Alex Pettyfer - FilmBoy Back Roads trailer: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Alex Pettyfer - FilmBoy
  • Latest News

    Back Roads trailer: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Alex Pettyfer


    Τον γνωρίσαμε ως έφηβο πράκτορα στο Stormbreaker πριν περίπου 12 χρόνια. 
    Για μερικά χρόνια τον βλέπαμε συχνά σε νεανικές ταινίες, όταν όμως το όμορφο προσωπάκι που άρεσε στα κοριτσάκια άρχισε να ωριμάζει, οι εμφανίσεις του όλο και αραίωναν. 
    Τη τελευταία εξαετία συμμετείχε σε τέσσερις όλες κι όλες ταινίες χωρίς ποτέ να κάνει ιδιαίτερα αισθητή τη παρουσία του.

    Είναι ο Alex Pettyfer και δε ξέρω αν είναι καλά, αλλά μόλις στα 28 του αποφάσισε αφού δε βρίσκει έναν ρόλο για να αναδείξει το ταλέντο του, να σκηνοθετήσει τον εαυτό του! 

    Και εγένετο Back Roads!

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Tawni O'Dell και τα ηνία της είχε αναλάβει αρχικά ο βετεράνος Adrian Lyne, όμως με κάποιο τρόπο αυτά κατέληξαν στα χέρια του Pettyfer.

    Σύμφωνα με το στόρι, ένας νεαρός άνδρας βρίσκεται εγκλωβισμένος σε μια μικρή επαρχιακή πόλη να φροντίζει τη μικρή αδερφή του, μετά τη φυλάκιση της μητέρας τους για δολοφονία του συζύγου που της κακοποιούσε. 

    Όταν όμως αυτός συνάπτει σχέση με μια παντρεμένη, τα οικογενειακά μυστικά βγαίνουν στη φόρα.

    Η ταινία δεν εντυπωσιάζει ούτε με το αόριστο στόρι της ούτε με το trailer, και όπως φαίνεται αυτό δεν είναι τυχαίο μιας και ούτε στη πρεμιέρα του στο φεστιβάλ Tribeca κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα.

    Στο Back Roads συμπρωταγωνιστούν οι Juliette Lewis (Nerve), Jennifer Morrison (Warrior), Nicola Peltz (Transformers: Age of Extinction) και Danika Yarosh (Jack Reacher: Never Go Back), ένα θηλυκό κουαρτέτο που μοιάζει ιδιαιτέρως ενδιαφέρον, ίσως και το μοναδικό ενδιαφέρον στοιχείο της ταινίας.

    Δείτε το trailer…


    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Back Roads trailer: Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Alex Pettyfer Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top