F Η Cate Blanchett ως πολιτική ακτιβίστρια στη νέα σειρά του FX, Mrs. America - FilmBoy Η Cate Blanchett ως πολιτική ακτιβίστρια στη νέα σειρά του FX, Mrs. America - FilmBoy
  • Latest News

    Η Cate Blanchett ως πολιτική ακτιβίστρια στη νέα σειρά του FX, Mrs. America


    Η “κάθοδος” μιας μεγάλης σταρ στη μικρή οθόνη δεν είναι πια κάτι που μας εκπλήσσει, όμως ειδικά η Cate Blanchett έχει κάτι τόσο… grande, κάτι τόσο καθαρά κινηματογραφικό που θα είναι πραγματικά περίεργο αλλά και ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρον να τη δούμε σε μια τηλεοπτική σειρά. 

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, η βραβευμένη με 2 και υποψήφια για άλλα 4 Όσκαρ, ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη μίνι-σειρά 9 επεισοδίων του FX με τίτλο Mrs. America, στην οποία θα υποδυθεί την Phyllis Schlafly, μια συντηρητική συνταγματική δικηγόρο και πολιτική ακτιβίστρια, μέσα από τα μάτια της οποίας θα παρακολουθήσουμε τις πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις της δεκαετίας του ’70, κυρίως γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. 





    Σίγουρα η επιλογή να κάνει το πρώτο της τηλεοπτικό βήμα κρατώντας το ρόλο μίας αντιφεμινίστριας, και ειδικά σε αυτή την #MeToo περίοδο της ιστορίας, και όταν η ίδια έχει αυτοχαρακτηριστεί ως φεμινίστρια, έχει μεγάλο ενδιαφέρον. 

    Η σειρά είναι μια δημιουργία του Dahvi Waller, ενός τηλεοπτικού σεναριογράφου και παραγωγού που έχει συμμετάσχει σε σειρές όπως το Mad Men και το Halt and Catch Fire, όμως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα μας παρουσιάσει κάτι ολόδικό του. 

    Δυστυχώς η ανακοίνωση δεν ανέφερε το όνομα άλλων συντελεστών, και μέχρι στιγμής το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι το Mrs. America θα κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2019.

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Cate Blanchett ως πολιτική ακτιβίστρια στη νέα σειρά του FX, Mrs. America Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top