F The Kid Who Would Be King trailer: Ο σκηνοθέτης του Attack the Block κάνει πλάκα με το μύθο του Εξκάλιμπερ! - FilmBoy The Kid Who Would Be King trailer: Ο σκηνοθέτης του Attack the Block κάνει πλάκα με το μύθο του Εξκάλιμπερ! - FilmBoy
  • Latest News

    The Kid Who Would Be King trailer: Ο σκηνοθέτης του Attack the Block κάνει πλάκα με το μύθο του Εξκάλιμπερ!


    Τον γνωρίσαμε το 2011 από τη πρωτότυπη (και υπερτιμημένη) νεανική περιπέτεια φαντασίας Attack the Block, η οποία παρεμπιπτόντως μας σύστησε και τον John Boyega
    Παρά την επιτυχία της ταινίας, και παρότι το όνομά του ενεπλάκη με αρκετά projects, η καριέρα του Joe Cornish συνεχίστηκε μόνο από τη θέση του σεναριογράφου, βλέπε The Adventures of Tintin και Ant-Man, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 2019 για να δούμε τη νέα δίκη του ταινία, τη περιπέτεια φαντασίας The Kid Who Would Be King.

    Κεντρικός ήρωας του πρωτότυπου στόρι είναι ο Alex, ένας πιτσιρικάς που κατά τύχη βρίσκει στα χαλάσματα ενός κτηρίου το θρυλικό σπαθί Excalibur του Βασιλιά Αρθούρου. 
    Παρότι αρχικά το παίρνει για πλάκα, όταν διαβολικά πλάσματά της Morgana αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους, θα πρέπει να ζητήσει τη βοήθεια εχθρών και φίλων και με τη καθοδήγηση του Merlin να γίνει ο ηγέτης του ποτέ δε πίστευε!

    Τη προηγούμενη φορά ήταν εξωγήινοι, τώρα είναι μυθικά τέρατα… 
    Ο Cornish ακολουθεί την ίδια συνταγή με πρωταγωνιστές και πάλι έφηβους, λίγο μικρότερους αυτή τη φορά, βάζοντάς τους να μπλέκουν σε εξωπραγματικές περιπέτειες. 
    Ελπίζουμε μόνο αυτή τη φορά να είναι λίγο πιο διασκεδαστικές από τη προηγούμενη!

    Πρωταγωνιστεί ο μικρός Louis Ashbourne Serkis (γιος του Andy Serkis), η Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Fallout) και ο Patrick Stewart (Logan).
    Το The Kid Who Would Be King θα κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο, ημερομηνία που δε μας δίνει ιδιαίτερα υψηλές ελπίδες για τη μοίρα του. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Kid Who Would Be King trailer: Ο σκηνοθέτης του Attack the Block κάνει πλάκα με το μύθο του Εξκάλιμπερ! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top