F Speed Kills trailer: Ο John Travolta είναι ο Βασιλιάς της ταχύτητας και των ναρκωτικών! - FilmBoy Speed Kills trailer: Ο John Travolta είναι ο Βασιλιάς της ταχύτητας και των ναρκωτικών! - FilmBoy
  • Latest News

    Speed Kills trailer: Ο John Travolta είναι ο Βασιλιάς της ταχύτητας και των ναρκωτικών!


    Δεν πέρασε πολύς καιρός που είδαμε τον John Travolta στο ρόλο του αρχηγού της Μαφίας στο Gotti και θα τον ξαναδούμε σε …παρόμοιο ρόλο στο Speed Kills.
    Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Don Aronow, πρωταθλητή ταχύπλοων αγωνιστικών σκαφών που ζούσε μια διπλή ζωή.

    Στο Μαϊάμι της δεκαετίας του 1980, το ταχύπλοο σκάφος με το όνομα Τσιγάρο (Cigarette) ήταν το απόλυτο σύμβολο εξουσίας και πλούτου.
    Και ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς του σκάφους ήταν ο Don Aronow, ο άνθρωπος που έφτιαξε αντίστοιχα playtoys σκάφη αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, για λογαριασμό προέδρων, πριγκίπων και εκατομμυριούχων.

    Ο Aronow ήταν ένας άντρας με ακόρεστη όρεξη για τις γυναίκες και το ξέπλυμα χρήματος.
    Τα είχε όλα.
    Μέχρι που στις 3 Φεβρουαρίου 1987, ένας άγνωστος τον πυροβόλησε σε έναν δρόμο του Μαϊάμι, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το ναυπηγείο του. 
    Η δολοφονία απασχόλησε τους ανακριτές και σόκαρε μια πόλη ήδη πληγωμένη από εγκλήματα, αποκαλύπτοντας ένα σκοτεινό κόσμο εγκληματικότητας, διαφθοράς και βίας.

    Εκτός από τον Travolta, στο Speed Kills των John Luessenhop και Jodi Scurfield παίζουν η Katheryn Winnick, η Jennifer Esposito, ο Michael Weston, ο Matthew Modine και ο Kellan Lutz.

    Το Speed Kills βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου 2018.
    Δείτε το νέο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Speed Kills trailer: Ο John Travolta είναι ο Βασιλιάς της ταχύτητας και των ναρκωτικών! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top