F Martin Scorsese και Leonardo Di Caprio ξανά μαζί για μια ταινία με Ινδιάνους! - FilmBoy Martin Scorsese και Leonardo Di Caprio ξανά μαζί για μια ταινία με Ινδιάνους! - FilmBoy
  • Latest News

    Martin Scorsese και Leonardo Di Caprio ξανά μαζί για μια ταινία με Ινδιάνους!


    Όταν έχεις πατήσει τα 75 και το συρτάρι σου είναι γεμάτο projects που σε περιμένουν, δεν έχεις καιρό για χάσιμο. 
    Έτσι και ο Martin Scorsese, έχοντας ήδη (σχεδόν) έτοιμες τις δύο επόμενές του ταινίες, το πολυσυζητημένο The Irishman με τους Robert De Niro και Al Pacino και το ατιτλοφόρητο φιλμ με τις Meryl Streep και Sharon Stone, για το οποίο δεν ξέρουμε ακόμη τίποτε, ετοιμάζεται να ξαναμπεί στο στούντιο για την μεθ-μεθεπόμενή του ταινία, το Killers of the Flower Moon, και μάλιστα παρέα με τον Leonardo Di Caprio!

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο non-fiction βιβλίο του David Grann, που μας διηγείται τη σκοτεινή ιστορία που ακολούθησε της ανακάλυψης πετρελαίου στη περιοχή Osage της Oklahoma τη δεκαετία του ‘20, μια περιοχή όπου κατοικούσαν κυρίως μέλη της ινδιάνικης φυλής Ni-u-kon-ska. 
    Επίσημα 20 Ινδιάνοι δολοφονήθηκαν, με τον πραγματικό αριθμό να είναι σύμφωνα με τον συγγραφέα τριψήφιος, σε μια υπόθεση που αποτέλεσε μία από τις πρώτες μεγάλες έρευνες του νεοϊδρυθέντος τότε FBI.

    Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Eric Roth (A Star Is Born) με τον Scorsese να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη παρότι με αυτή είχε φλερτάρει και ο J.J. Abrams.
    Στη ταινία, ο Ιταλοαμερικανός σκηνοθέτης θα συνεργαστεί για 6η φορά με τον Leonardo Di Caprio που θα έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

    Τα γυρίσματα του Killers of the Flower Moon αναμένεται να ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι, μιας και μέχρι τότε θα ολοκληρώνει το μοντάζ των δύο προαναφερόμενων ταινιών.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Martin Scorsese και Leonardo Di Caprio ξανά μαζί για μια ταινία με Ινδιάνους! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top