F Mirzapur trailer: Η Amazon απαντάει στο Netflix με δική του Ινδική σειρά! - FilmBoy Mirzapur trailer: Η Amazon απαντάει στο Netflix με δική του Ινδική σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Mirzapur trailer: Η Amazon απαντάει στο Netflix με δική του Ινδική σειρά!


    Μέσα σε λίγους μήνες, η Ινδική τηλεοπτική βιομηχανία έχει εισβάλει για τα καλά στους δέκτες μας, και μετά τα Ghoul και Sacred Games που προβλήθηκαν με επιτυχία στο Netflix, το αντίπαλο δέος του Amazon Prime παρουσιάζει τη δική του παραγωγή με τίτλο Mirzapur.

    Η σειρά των Karan Anshuman και Puneet Krishna (Inside Edge) μας πηγαίνει στη καρδιά της Ινδίας και στη περιοχή Mirzapur, τα ηνία της οποίας κρατάει ο εκατομμυριούχος έμπορος χαλιών Akhandanand Tripathi, ένας αληθινός Don της μαφίας, από τα χέρια του οποίου περνούν όλες οι παράνομες δραστηριότητες. 
    Ο γιος του, Munna (μη γελάτε!) ζει βουτηγμένος στη χλιδή και δε βλέπει την ώρα να πάρει την αυτοκρατορία στα χέρια του. 
    Μέχρι που ένα συμβάν σε ένα γάμο φέρνει την οικογένεια αντιμέτωπη με τον ιδεολόγο δικηγόρο Ramakant Pandit και τους γιους του, με την κόντρα τους και εξελίσσεται σε έναν πραγματικό πόλεμο που απειλεί όλη τη πόλη.

    Το Mirzapur μοιάζει ικανό να ενθουσιάσει τους φίλους του είδους, δείχνοντας να έχει όλα τα απαραίτητα συστατικά. 
    Τα 9 επεισόδιά του θα γίνουν διαθέσιμα στο Amazon Prime στις 16 Νοεμβρίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mirzapur trailer: Η Amazon απαντάει στο Netflix με δική του Ινδική σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top