F Sacred Games trailer: Η πρώτη Ινδική σειρά του Netflix είναι γεγονός! - FilmBoy Sacred Games trailer: Η πρώτη Ινδική σειρά του Netflix είναι γεγονός! - FilmBoy
  • Latest News

    Sacred Games trailer: Η πρώτη Ινδική σειρά του Netflix είναι γεγονός!


    Είναι γνωστό ότι το Netflix έχει απλώσει τα δίχτυα του κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη (191 χώρες!), όχι μόνο προσφέροντας συνδρομή στις υπηρεσίες του αλλά μπαίνοντας σταδιακά και στη ντόπια παραγωγή. 
    Έχουμε ήδη δει σειρές από Δανία, Γαλλία, Μεξικό, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Ιταλία (…) και με τα δις που κάθε χρόνο ρίχνει το κανάλι, αυτές όλο και αυξάνονται, με τη νέα σειρά Sacred Games να μας έρχεται από την Ινδία!

    Η σειρά είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Vikram Chandra και μας διηγείται την ιστορία του Sartaj Singh, έναν περιφρονητικό αστυνομικό της Βομβάης που λαμβάνει μήνυμα για τη τοποθεσία όπου κρύβεται ο μεγαλοεγκληματίας Ganesh Gaitonde. 
    Ενώ οι ζωές των ανδρών έρχονται όλο και πιο κοντά, συνειδητοποιούν ότι και οι δύο είναι παγιδευμένοι σε ένα παιχνίδι πολύ μεγαλύτερο από εκείνους.

    Οι γνώστες του Bollywood θα γνωρίζουν τα ονόματα των πρωταγωνιστών Saif Ali Khan και Nawazuddin Siddiqui, όμως για τους υπόλοιπους από μας μάλλον δε λένε τίποτα.
    Το trailer μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον με το Sacred Games να γίνεται διαθέσιμο στη πλατφόρμα από τις 6 Ιουλίου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sacred Games trailer: Η πρώτη Ινδική σειρά του Netflix είναι γεγονός! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top