F Bel Canto trailer: Ένοπλοι αντάρτες πιάνουν όμηρο τη ...σοπράνο Julianne Moore! - FilmBoy Bel Canto trailer: Ένοπλοι αντάρτες πιάνουν όμηρο τη ...σοπράνο Julianne Moore! - FilmBoy
  • Latest News

    Bel Canto trailer: Ένοπλοι αντάρτες πιάνουν όμηρο τη ...σοπράνο Julianne Moore!


    Το 2017 ήταν μια πολύ καλή χρονιά για την Julianne Moore, με την αξιόλογη ηθοποιό να συμμετέχει σε τρεις αξιόλογες ταινίες, όμως φέτος δεν την έχουμε δει ακόμα πουθενά. 
    Ακόμα …μιας και επόμενους μήνες θα πάρουμε τρεις γερές δόσεις από το ταλέντο της, με πρώτο δείγμα το δραματικό θρίλερ Bel Canto.

    Σε αυτό υποδύεται την σοπράνο Roxane Coss που ταξιδεύει στη Νότια Αμερική για να τραγουδήσει στα γενέθλια ενός Ιάπωνα βιομηχάνου. 
    Όλη η αριστοκρατία συγκεντρώνεται στην έπαυλη του αντιπροέδρου της χώρας, μεταξύ των οποίων ο Γάλλος πρέσβης με τη σύζυγό του και ο εμπορικός αντιπρόσωπος της Ρωσίας, μέχρι που στο σπίτι εισβάλουν ένοπλοι αντάρτες που ζητούν την απελευθέρωση των συντρόφων τους από τη τοπική κυβέρνηση. 

    Μόνη τους επαφή με τον έξω κόσμο ένας διαπραγματευτής του Ερυθρού Σταυρού, με την ομηρεία να κρατάει έναν ολόκληρο μήνα κατά τη διάρκεια του οποίου όμηροι και εισβολείς θα πρέπει να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους αν θέλουν να βγουν ζωντανοί.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο πολυβραβευμένο μυθιστόρημα της Ann Patchett, με τον Paul Weitz (Grandma) να αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας αλλά με της σεναριακής διασκευής σε συνεργασία με τον Anthony Weintraub (Tekkonkinkreet).
    Δίπλα στην Julianne Moore θα δούμε τους Ken Watanabe (The Sea of Trees), Sebastian Koch (Bridge of Spies), Christopher Lambert (Hail, Caesar), Elsa Zylberstein (Βρε Καλώς τους!), Ryo Kase (Restless), Olek Krupa (Hidden Figures) και Tenoch Huerta (The 33).

    Το Bel Canto θα κάνει πρεμιέρα στα μέσα του Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bel Canto trailer: Ένοπλοι αντάρτες πιάνουν όμηρο τη ...σοπράνο Julianne Moore! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top