F The 33 trailer: Ο Antonio Banderas στο ατύχημα με τους ανθρακωρύχους στη Χιλή - FilmBoy The 33 trailer: Ο Antonio Banderas στο ατύχημα με τους ανθρακωρύχους στη Χιλή - FilmBoy
  • Latest News

    The 33 trailer: Ο Antonio Banderas στο ατύχημα με τους ανθρακωρύχους στη Χιλή


    Την επόμενη εβδομάδα είναι η 5η επέτειο του ατυχήματος στο ορυχείο San Jose της Χιλής, όπου 33 ανθρακωρύχοι παγιδεύτηκαν 2.300 πόδια κάτω από το έδαφος.

    Μετά το αρχικό σοκ, η κυβέρνηση έσπευσε να τους σώσει, και όλος ο κόσμος παρακολουθούσε.
    Ύστερα από 69 ημέρες στα έγκατα της γης, τα 33 άτομα ήρθαν τελικά ασφαλή στην επιφάνεια.

    Τώρα όλος ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ξανά το δράμα τους, με πιο κινηματογραφικό τρόπο και έμφαση στην ελπίδα και την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος, και με τη λάμψη αστέρων του Hollywood για γαρνίρισμα.

    Σε σκηνοθεσία Patricia Riggan, το The 33 δραματοποιεί (ακόμη περισσότερο από όσο δραματικά ήταν) τα γεγονότα - τόσο τον αγώνα των ανδρών να επιβιώσουν όσο και προσπάθειες των αγαπημένων τους προσώπων, κυβερνητικών αξιωματούχων και μελών των σωστικών συνεργείων.

    Ο Antonio Banderas και Lou Diamond Phillips παίζουν δύο από τους ανθρακωρύχους, ο Rodrigo Santoro είναι ο υπουργός Μεταλλείας της Χιλής, ο Gabriel Byrne είναι ο μηχανικός που ηγείται της αποστολής διάσωσης, η Juliette Binoche είναι η αδελφή ενός από τους παγιδευμένους.
    Επίσης παίζουν Cote de Pablo, James Brolin, Kate del Castillo, Naomi Scott και Bob Gunton.

    Το The 33 βγαίνει στις αίθουσες στις 13 Νοεμβρίου και η Warner κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The 33 trailer: Ο Antonio Banderas στο ατύχημα με τους ανθρακωρύχους στη Χιλή Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top