F Venom trailer: Ο δημοφιλής ανταγωνιστής του Spider-Man έχει επιτέλους τη δική του ταινία! - FilmBoy Venom trailer: Ο δημοφιλής ανταγωνιστής του Spider-Man έχει επιτέλους τη δική του ταινία! - FilmBoy
  • Latest News

    Venom trailer: Ο δημοφιλής ανταγωνιστής του Spider-Man έχει επιτέλους τη δική του ταινία!


    Η πρώτη κινηματογραφική του εμφάνιση έγινε το 2007 στο Spider-Man 3 και η αλήθεια είναι ότι οι αντιδράσεις από το κοινό δεν ήταν και οι καλύτερες, σε μια ταινία που συνολικά έβριθε προβλημάτων. 
    Επτά χρόνια αργότερα, η cameo εμφάνισή του στο The Amazing Spider-Man 2 ήταν ακόμα πιο άτυχη, μιας και η αποτυχία της ταινίας έβαλε -προσωρινά- ταφόπλακα στα σχέδια για μια spin-off ταινία. 
    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη όμως, τρίτη και τον τσακώσαμε…ο Venom είναι εδώ!

    Μετά τη συνεργασία Sony και Marvel για τα δικαιώματα του Spider-Man και την επιτυχημένη είσοδό του στο MCU, η πρώτη έβγαλε από το συρτάρι τα σχέδια για ένα ανεξάρτητο σύμπαν γύρω από τον Spidey, με τον αινιγματικό χαρακτήρα να ανοίγει την αυλαία αυτού.
    Το σενάριο πέρασε από τέσσερα συνολικά χέρια, με τους Jeff Pinkner & Scott Rosenberg (Jumanji: Welcome to the Jungle) να γράφουν το πρώτο draft και τους Kelly Marcel (Saving Mr. Banks) και Will Beall (Gangster Squad) να βάζουν τις τελευταίες πινελιές.

    Με τη ταινία να χαρακτηρίζεται ως pop horror, η ιστορία ακολουθεί τον Eddie Brock, έναν δημοσιογράφο που μετά από ένα σκάνδαλο προσπαθεί να αναβιώσει τη καριέρα του, όμως έρχεται σε επαφή με έναν εξωγήινο οργανισμό που κυριολεκτικά καταλαμβάνει το σώμα του, δίνοντάς του υπερδυνάμεις.
    Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ruben Fleischer (Gangster Squad) και πρωταγωνιστούν οι Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson και Riz Ahmed (Rogue One).

    Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το trailer που κυκλοφόρησε δεν εντυπωσιάζει σε κανένα τομέα. 
    Ελπίζουμε η Sony να μην τα έκανε θάλασσα ακόμη μια φορά. 
    Το Venom θα δούμε στις 4 Οκτωβρίου.

    Αλέξης Κυριαζής.




    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Venom trailer: Ο δημοφιλής ανταγωνιστής του Spider-Man έχει επιτέλους τη δική του ταινία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top