F The Angel trailer: Η αληθινή ιστορία ενός κατασκόπου έρχεται στο Netflix - FilmBoy The Angel trailer: Η αληθινή ιστορία ενός κατασκόπου έρχεται στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Angel trailer: Η αληθινή ιστορία ενός κατασκόπου έρχεται στο Netflix


    Η περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου ήταν εδώ και αιώνες και παραμένει μέχρι και σήμερα μια πυριτιδαποθήκη που συχνά πυκνά εκρήγνυται, με πολλούς αθώους να πληρώνουν το τίμημα. 
    Μία απ’ αυτές τις “εκρήξεις” ήταν και ο περιβόητος πόλεμος των 6 ημερών του 1967 που είχε ως αποτέλεσμα την κατάληψη σημαντικών εδαφών της Αιγύπτου από το Ισραήλ.

    Μπορεί ο πόλεμος να είχε μικρή διάρκεια, όμως οι συγκρούσεις μεταξύ των χωρών συνέχισαν για χρόνια. 
    Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ένα από τα σημαντικότερα όπλα του Ισραήλ σε αυτές θα ήταν ο γαμπρός του ίδιου του Προέδρου της Αιγύπτου.

    Ο Ashraf Marwan ήταν σύζυγος της κόρης του Προέδρου Nasser, και υπηρέτησε δίπλα του ως σύμβουλος για χρόνια, ενώ συνέχισε τη συνεργασία και με τον διάδοχό του, Sadat. 
    Ταυτόχρονα όμως ήταν και πράκτορας της Mossad και μία από τις σημαντικότερες πηγές πληροφοριών που είχε το Ισραήλ, γνωρίζοντας τα στρατιωτικά σχέδια του αντιπάλου.

    Την ιστορία του Marwan αναλαμβάνει να μας διηγηθεί η νέα ταινία The Angel.
    Σεναριογράφοι της είναι οι David Arata (Children of Men) και Uri Bar-Joseph, ενώ στη καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Ισραηλινός Ariel Vromen (Criminal).
    Πρωταγωνιστούν οι Marwan Kenzari (Murder on the Oient Express), Toby Kebbell (The Hurricane Heist), Sasson Gabai και Waleed Zuaiter.

    Με τη κατάσταση στη περιοχή να είναι και πάλι έκρυθμη, δε ξέρω αν αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για μια τέτοια ταινία, αλλά πάλι, κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις…
    Τα δικαιώματα διανομής του The Angel αγόρασε το Netflix και θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Angel trailer: Η αληθινή ιστορία ενός κατασκόπου έρχεται στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top