F Ο Simon Pegg στο trailer της εκκεντρικής κωμωδίας A Fantastic Fear of Everything - FilmBoy Ο Simon Pegg στο trailer της εκκεντρικής κωμωδίας A Fantastic Fear of Everything - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Simon Pegg στο trailer της εκκεντρικής κωμωδίας A Fantastic Fear of Everything

    Ανάμεσα στο να πρωταγωνιστεί σε μεγάλου budget ταινίες του Hollywood και να τριγυρνά με τον κολλητό του Nick Frost, ο Simon Pegg προφανώς βρίσκει χρόνο και για εκκεντρικές κωμωδίες όπως το A Fantastic Fear of Everything, μια ταινία που φαίνεται αρκετά καλή, ακόμη και αν δεν είστε ο μεγαλύτερος οπαδός του Shaun of the Dead-Pegg.

    Αυτό βέβαια, αν σας αρέσουν οι ιδιόμορφες ταινίες που πιθανότατα δεν θα σας συγκλονίσουν αλλά θα σας δώσουν κανά συγκρατημένο χαμόγελο κατά τη διάρκεια τους.

    Ο Jack (Simon Pegg) είναι συγγραφέας παιδικών βιβλίων που το γύρισε σε μυθιστοριογράφο εγκληματικών ιστοριών και που η λεπτομερή έρευνα του σχετικά με τη ζωή των serial killers της βικτωριανής περιόδου τον έχει μετατρέψει σε έναν παρανοϊκό που καταδιώκεται από τον παράλογο φόβο ότι κάποιος θέλει να τον δολοφονήσει.

    Η ταινία έχει γραφτεί από τον Crispian Mills, ο οποίος μοιράζεται και τη σκηνοθεσία με τον Chris Hopewell

    Πρωταγωνιστεί ο Simon Pegg μαζί με τους Paul Freeman, Clare Higgins και Amara Karan.

    Οι Βρετανοί θα το δούν πρώτοι στις 8 Ιουνίου 2012, ενώ δεν υπάρχει λέξη ακόμα για προβολή στις ΗΠΑ.

    Δείτε το trailer που κυκλοφόρησε στη συνέχεια.
    Σας ενδιαφέρει;






    A Fantastic Fear of Everything trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Simon Pegg στο trailer της εκκεντρικής κωμωδίας A Fantastic Fear of Everything Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top