F Το 24 επιστρέφει για να μας γνωρίσει το παρελθόν του Jack Bauer! - FilmBoy Το 24 επιστρέφει για να μας γνωρίσει το παρελθόν του Jack Bauer! - FilmBoy
  • Latest News

    Το 24 επιστρέφει για να μας γνωρίσει το παρελθόν του Jack Bauer!


    Τα reboots, τα remakes τα έχουμε συνηθίσει. 
    Όμως αυτό που δεν αφήνουν μια σειρά, που τυπικά έχει ολοκληρωθεί, στην ησυχία της και προσπαθούν ντε και καλά τρόπο να την αναβιώσουν, δεν χωνεύεται με τίποτα.

    Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι κάνουν -για μία ακόμη φορά- με το 24, τη διάσημη σειρά των Joel Surnow & Robert Cochran που σημάδεψε τη δεκαετία των 00's και παρότι τυπικά τέλειωσε το Μάιο του 2010, το Fox επιμένει να αναζητά τρόπους να την επαναφέρει.

    Πρώτα ήρθε το Live Another Day, που είχε μεν το βασικό cast αλλά πέρασε και δεν ακούμπησε γιατί ήταν πια ξεκάθαρο ότι η σειρά έχει φάει τα ψωμιά της. 
    Μετά άλλαξαν το τροπάριο, και κρατώντας μόνο το premise, μας παρουσίασαν το 24: Legacy, που λάμβανε χώρα στον ίδιο κόσμο με τη βασική σειρά, είχε το ίδιο φορμάτ, αλλά με νέο πρωταγωνιστή, με κατάφερε και πολλά.
    Αφού περάσαμε μια “κενή” σεζόν, να σου πάλι οι ιθύνοντες του που βγήκαν και ανακοίνωσαν τη νέα πατέντα που σκαρφίστηκαν για να επαναφέρουν τον Bauer και αυτή δεν είναι παρά το κλασσικό τρικ του prequel.

    Σύμφωνα με το Variety, η Howard Gordon με τους Surnow και Cochran θα μας διηγηθούν την ιστορία του Jack Bauer και το πως έφτασε να πάρει τη θέση του στην CTU.
    Εκτός από το να καταφέρουν να αναπτύξουν μια ιστορία που να ξανακερδίσει το κοινό, οι δημιουργοί έχουν και το δύσκολο έργο να βρουν τον ηθοποιό που θα υποδυθεί έναν νεαρό Kiefer Sutherland, πράγμα καθόλου εύκολο.

    Καλή ή κακή ιδέα, αυτό θα το αποφασίσει ο καθένας σας. 
    Το δεδομένο είναι ότι η αμερικάνικη τηλεόραση όλο και στερεύει από νέες ιδέες…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το 24 επιστρέφει για να μας γνωρίσει το παρελθόν του Jack Bauer! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top