F 24: Live Another Day trailer: ...Γιατί 4 χρόνια χωρίς Jack Bauer είναι πολλά! - FilmBoy 24: Live Another Day trailer: ...Γιατί 4 χρόνια χωρίς Jack Bauer είναι πολλά! - FilmBoy
  • Latest News

    24: Live Another Day trailer: ...Γιατί 4 χρόνια χωρίς Jack Bauer είναι πολλά!


    Πολύ καλά είναι τα νέα για τους αναρίθμητους φίλους της σειράς 24

    Ο αγαπημένος ήρωας Jack Bauer επιστρέφει τον Μάιο για ένα μίνι-κύκλο 12 επεισοδίων με τίτλο 24: Live Another Day και το trailer που κυκλοφόρησε μας υπόσχεται δράση, συνομωσίες, συναίσθημα και πάνω απ’όλα ένταση!
     

    Η νέα μίνι-σειρά ξεκινάει τέσσερα χρόνια μετά το φινάλε του 8ου κύκλου. 
    Ο Τζακ είναι φυγάς και από τους πλέον περιζήτητους καταζητούμενους στη λίστα της CIA, όταν ξαφνικά επανεμφανίζεται στο Λονδίνο, με βάσιμες υποψίες για μία τρομοκρατική απειλή. 

    Καλείται λοιπόν για άλλη μια φορά να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να σώσει τον κόσμο από τους «κακούς».
     

    Το 24 συνεχίζει να συναρπάζει θεατές και τους φίλους των σειρών δράσης, καθώς αποτέλεσε μία κριτική και ρεαλιστική ματιά της εποχής του υπερβολικού φόβου για την τρομοκρατία. 

    Ιδίως μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου, ο γεμάτος δολοπλοκίες, συνομωσίες και προδοσίες κόσμος γέννησε έναν ήρωα, τον Jack Bauer, και αποτέλεσε την ευκαιρία αναγέννησης ενός ηθοποιού, του Kiefer Sutherland.
     

    Ο Sutherland και η παρέα του (Mary-Lynn Rajskub, Kim Raver, William Devane), πλαισιωμένη με νέους ηθοποιούς, όπως τον Benjamin Bratt ως επικεφαλής της CIA, και με άκρως ενδιαφέροντα γκεστ, όπως τον Stephen Fry στο ρόλο του Πρωθυπουργού της Αγγλίας, έρχονται στις οθόνες του Fox στις 5 Μαΐου, δηλαδή σε 24 μέρες.

    Δείτε το trailer και τα λέμε.

    Σοφία Μπαγατέλα.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 24: Live Another Day trailer: ...Γιατί 4 χρόνια χωρίς Jack Bauer είναι πολλά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top