F The Good Cop trailer: Tony Danza και υιός λύνουν εγκλήματα στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy The Good Cop trailer: Tony Danza και υιός λύνουν εγκλήματα στη νέα σειρά του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Good Cop trailer: Tony Danza και υιός λύνουν εγκλήματα στη νέα σειρά του Netflix


    Κοντά δέκα χρόνια μετά το φινάλε της μεγάλης του επιτυχίας, Monk, ο Andy Breckman παρουσιάζει στο Netflix το νέο του πόνημα, το The Good Cop, μια κωμική αστυνομική σειρά με τον αγαπημένο μας από τα παλιά, Tony Danza.

    Το The Good Cop αποτελεί remake ισραηλινής σειράς και μας συστήνει τους Tony Jr και Tony Sr, ένα αταίριαστο δίδυμο πατέρα και γιου, που συνεργάζονται για να λύσουν τις πιο δύσκολες υποθέσεις. 
    Ο μικρός είναι ντετέκτιβ της NYPD, πανέξυπνος αλλά έχει το “κακό” συνήθειο να ακολουθεί υπερβολικά τους κανόνες, με αποτέλεσμα να μην είναι ιδιαίτερα συμπαθής. 
    Αντίθετα, ο πατέρας, συνταξιούχος αστυνόμος, είναι η καρδιά της παρέας, όλοι τον αγαπάνε, όμως η ηθική είναι στο λεξιλόγιό τους ένας όρος που συχνά ξεχνάει. 
    Οι δυο τους γίνονται ανεπίσημοι συνεργάτες και συνδυάζοντας την εξυπνάδα του ενός και την καπατσοσύνη του άλλου, δεν αφήνουν κανέναν κακοποιό ατιμώρητο.

    Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά αυτή είναι η πρώτη procedural σειρά του Netflix, με το είδος να ταιριάζει περισσότερο σε εβδομαδιαίο format, και μένει να δούμε πως θα ανταποκριθεί το κοινό που έχει συνηθίσει όταν ξεκινάει μια σειρά της πλατφόρμας να την τελειώσει σε χρόνο dt, ώστε να ολοκληρώσει την ιστορία.

    Ο μουσικός και τραγουδιστής Josh Groban πρωταγωνιστεί στο ρόλο του γιου του Tony Danza, με τους Monica Barbaro (Chicago Justice), Isiah Whitlock Jr (The Mist) και Bill Kottkamp (Fist Fight) να συμμετέχουν.
    Η σειρά θα γίνει διαθέσιμη στο Netflix στις 21 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Good Cop trailer: Tony Danza και υιός λύνουν εγκλήματα στη νέα σειρά του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top