F Single Parents trailer: Η νέα κωμική σειρά από τους δημιουργούς του New Girl - FilmBoy Single Parents trailer: Η νέα κωμική σειρά από τους δημιουργούς του New Girl - FilmBoy
  • Latest News

    Single Parents trailer: Η νέα κωμική σειρά από τους δημιουργούς του New Girl


    Ολοκληρώνουμε τη παρουσίαση του νέου προγράμματος του ABC με μία ακόμη κωμωδία, που περιέργως ούτε αυτή μοιάζει κακή, το Single Parents.

    Οι δημιουργοί του New Girl μας συστήνουν μια παρέα αταίριαστων μόνων γονιών, που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να “σώσουν” έναν “συμπολεμιστή” τους. 
    Άλλος είναι χήρος, άλλος χωρισμένος, και όλοι τους μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους που τυχαίνει να είναι συμμαθητές. 
    Είναι οι δακτυλοδεικτούμενοι από τους υπόλοιπους γονείς, μιας και δε συμμετέχουν σε καμία δραστηριότητα του σχολείου, χωρίς φυσικά να νοιάζονται. 

    Η ιστορία ξεκινάει όταν γνωρίζουν τον 30χρονο Will, επίσης μόνο γονιό, ο οποίος όμως έχει βουτήξει τόσο βαθιά στο τριπάκι της πατρότητας που έχει ξεχάσει να ζει. 
    Η υπόλοιπη παρέα αναλαμβάνει να του υπενθυμίσει ότι πρέπει και να ζει…

    Πρωταγωνιστούν οι Taran Killam (Drunk History), Leighton Meester (Gossip Girl), Kimrie Lewis (Scandal), Jake Choi (Front Cover) και Brad Garrett (Everybody Loves Raymond).

    Το Single Parents θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Single Parents trailer: Η νέα κωμική σειρά από τους δημιουργούς του New Girl Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top