F The Package trailer: Η φετινή εφηβική χαζοκωμωδία του Netflix - FilmBoy The Package trailer: Η φετινή εφηβική χαζοκωμωδία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    The Package trailer: Η φετινή εφηβική χαζοκωμωδία του Netflix


    Δε ξέρω αν θυμάστε την κωμωδία Mike and Dave Need Wedding Dates πριν καναδυό χρόνια – πιθανόν ο μοναδικός λόγος για να τη θυμάστε ήταν ότι εκεί βλέπαμε την Audrey Plaza και την Anna Kendrick με τα απολύτως απαραίτητα.

    Την είχε σκηνοθετήσει ο Jake Szymanski και φαίνεται πως επιμένει στις χαζοκωμωδίες, καθώς και η δεύτερη σκηνοθετική του δουλειά κινείται στην ίδια κατεύθυνση.
    ...Όχι, δεν έχει ξανά τις Plaza και Kendrick με μπικίνι, αν αυτό ελπίζατε.

    Το The Package είναι μια ανεξάρτητη νεανική κωμωδία του Netflix, όπου μια παρέα εφήβων (με …ανησυχίες αλά American Pie) πηγαίνει για κάμπινγκ στο δάσος, αλλά ένα ατύχημα τους αναγκάζει να αλλάξουν τα σχέδιά τους για να σώσουν το φίλο τους.
    Το έξυπνο trailer που κυκλοφόρησε μας πληροφορεί πως αυτό που συμβαίνει …’is so wrong, that we’re not ready to show you yet’.

    Πρωταγωνιστούν η Geraldine Viswanathan (που μετά το άθλιο Blockers, θεωρείται κάτι σαν ανερχόμενη κωμική έφηβη σταρ), η Sugar Lyn Beard, o Alexander Calvert, ο Daniel Doheny και άλλοι.

    Εντάξει, το trailer δεν είναι και τόσο κακό…
    The Package, στο Netflix από 10 Αυγούστου.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Package trailer: Η φετινή εφηβική χαζοκωμωδία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top