F Mid90s trailer: Ο Jonah Hill κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο παρουσιάζοντάς μας τα… νιάτα του! - FilmBoy Mid90s trailer: Ο Jonah Hill κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο παρουσιάζοντάς μας τα… νιάτα του! - FilmBoy
  • Latest News

    Mid90s trailer: Ο Jonah Hill κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο παρουσιάζοντάς μας τα… νιάτα του!


    Όποιος ισχυριστεί ότι είχε φανταστεί ότι μια δεκαετία μετά το Superbad, ο Jonah Hill θα έχει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, ψεύδεται ασυστόλως! 
    Κι όμως, ο 34χρονος πια ηθοποιός τα κατάφερε και με το σπαθί του, και αν ρίξουμε μια ματιά σε αυτά που μας ετοιμάζει, κάτι μου λέει ότι αυτές δεν θα είναι και οι τελευταίες.

    Εκτός όμως από τη στροφή στη καριέρα του ως ηθοποιός, έκανε και το επόμενο βήμα, παρουσιάζοντας την πρώτη του ταινία με τίτλο Mid90s.
    Παρότι δεν είναι γνωστό αν το φιλμ περιέχει αυτοβιογραφικά στοιχεία, είναι ξεκάθαρο ότι ο Hill δοκιμάζει τις δυνάμεις με κάτι που ξέρει καλά, βάζοντας στο κεντρικό ρόλο ένα 13χρονο αγόρι που μεγαλώνει στις γειτονιές του Λος Άντζελες στα μέσα της δεκαετίας του ’90. 

    Η ιστορία ακολουθεί τον μικρό Stevie να περνάει το καλοκαίρι του μεταξύ μιας προβληματικής ζωής στο σπίτι και μιας νέας παρέας που γνώρισε σε ένα μαγαζί με skate.
    Εμπνευσμένο από τα Kids και This Is England, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δημιουργού του, το Mid90s σίγουρα δεν είναι μια πρωτότυπη ταινία, αλλά αν ο Jonah Hill αποδείξει ότι έχει ταλέντο και πίσω από τη κάμερα, ίσως δούμε ένα μικρό διαμαντάκι.

    Πρωταγωνιστεί ο Sunny Suljic (The Killing of a Sacred Deer) με τους Lucas Hedges (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri) και Katherine Waterston (Alien: Covenant).
    Το Mid90s θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβρη. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mid90s trailer: Ο Jonah Hill κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο παρουσιάζοντάς μας τα… νιάτα του! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top