F Ο James Wan ετοιμάζεται να φέρει άλλη μία τρομακτική κούκλα στις σκοτεινές αίθουσες! - FilmBoy Ο James Wan ετοιμάζεται να φέρει άλλη μία τρομακτική κούκλα στις σκοτεινές αίθουσες! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο James Wan ετοιμάζεται να φέρει άλλη μία τρομακτική κούκλα στις σκοτεινές αίθουσες!


    Κρατάει μόνος του τη μισή βιομηχανία κινηματογραφικού τρόμου, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζει τις μετοχές του και ως blockbuster σκηνοθέτης.

    Ο James Wan έχει γίνει πια brand name και οποιαδήποτε ταινία έχει τη τύχη να το έχει έστω και ως βιτρίνα, τραβάει όλη τη προσοχή της horror κοινότητας.
    Όλοι θέλουν ένα τέτοιο όνομα στις τάξεις τους, και ειδικά η Blumhouse, η οποία μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους στη σειρά Insidious, έκλεισε συμφωνία για να αναλάβει τη νέα του παραγωγή με τίτλο M3gan.

    Σύμφωνα με το σενάριο της Akela Cooper (Luke Cage), ένας ιδιοφυής κατασκευαστής παιχνιδιών, χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνητή νοημοσύνη για να κατασκευάσει μια κούκλα, προγραμματισμένη να δεθεί συναισθηματικά με την προσφάτως ορφανεμένη ανιψιά του. 
    Η νοημοσύνη της όμως λειτουργεί υπερβολικά καλά, με την κούκλα να αναλαμβάνει το ρόλο προστάτιδας του κοριτσιού, με τρομακτικά αποτελέσματα.

    Τη ταινία θα σκηνοθετήσει ο Gerard Johnstone (Housebound) με τα γυρίσματα να ξεκινούν το φθινόπωρο.
    Αυτό το θέμα με τις κούκλες πρέπει να το ψάξει ο Wan

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο James Wan ετοιμάζεται να φέρει άλλη μία τρομακτική κούκλα στις σκοτεινές αίθουσες! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top