F Life Itself trailer: Oscar Isaac και Olivia Wilde στην ιδανική date movie - FilmBoy Life Itself trailer: Oscar Isaac και Olivia Wilde στην ιδανική date movie - FilmBoy
  • Latest News

    Life Itself trailer: Oscar Isaac και Olivia Wilde στην ιδανική date movie


    Μέσα στη τρέλα των blockbusters, είναι καλό να παίρνουμε μια ανάσα με κάποιες πιο ήσυχες ταινίες που έρχονται το φθινόπωρο. 
    Μία από αυτές τις ταινίες προέρχεται από το δημιουργό του This Is Us, Dan Fogelman, και μοιάζει να είναι η ιδανική date movie.

    Το Life Itself ακολουθεί τον Oscar Isaac και την Olivia Wilde, ένα ζευγάρι που ξεκίνησε τη σχέση του στο κολέγιο και συνέχισαν με ένα γάμο, ξεκίνησαν την οικογένειά τους και γενικά ζει μέσα από όλες τις δοκιμασίες της ζωής.
    Ωστόσο, το trailer δείχνει σημάδια σπονδηλωτής ταινίας, κάτι σπουδαίο αν αναλογιστείς τη σπουδαία δουλειά του Fogelman στο εξαιρετικό Crazy Stupid Love.

    Στο cast υπάρχουν και η Olivia Cooke, Antonio Banderas και Annette Bening.
    To Life Itself, που αποτελεί μια παραγωγή της Amazon, ανοίγει στην Αμερική στις 21 Σεπτεμβρίου και το trailer μόλις κυκλοφόρησε.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Life Itself trailer: Oscar Isaac και Olivia Wilde στην ιδανική date movie Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top