F Dwayne Johnson & Jason Statham vs Idris Elba! ...Χάνεται κάτι τέτοιο; - FilmBoy Dwayne Johnson & Jason Statham vs Idris Elba! ...Χάνεται κάτι τέτοιο; - FilmBoy
  • Latest News

    Dwayne Johnson & Jason Statham vs Idris Elba! ...Χάνεται κάτι τέτοιο;


    Με τη παραγωγή της 9ης ταινίας να βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της στάδια, το Fast & Furious franchise ετοιμάζεται εντατικά για το πρώτο του spin-off με το Hobbs and Shaw να βγαίνει στις αίθουσες ακριβώς σε ένα χρόνο.

    Όπως αποκαλύπτει και ο τίτλος, κεντρικοί χαρακτήρες στη ταινία θα είναι ο Luke Hobbs και ο Deckard Shaw, με άλλα λόγια ο Dwayne Johnson και ο Jason Statham, με τους δύο άνδρες, παρότι στην αντίθετη πλευρά του νόμου, να συνεχίζουν την εύθραυστη συμμαχία του που είχε αρχίσει στο The Fate of the Furious.

    Αφορμή για αυτή τη συμμαχία στη νέα ταινία θα έπρεπε να είναι κάποιος πραγματικά μεγάλος villain, και παρότι δε μπορούμε να ξέρουμε τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί, όμως η επιλογή του Idris Elba για το ρόλο μοιάζει ιδανική!

    Η είδηση της συμφωνίας με τον Elba έρχεται λίγες ημέρες μετά της προσθήκης στο cast της Vanessa Kirby (The Crown) στο ρόλο της αδερφής του Deckard, κάνοντας τη ταινία ιδιαιτέρως… βρετανική.
    Το σενάριο του Hobbs and Shaw έχει γράψει ο συνήθης ύποπτος Chris Morgan με τον David Leitch (Deadpool 2) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Dwayne Johnson & Jason Statham vs Idris Elba! ...Χάνεται κάτι τέτοιο; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top