F Ο Chucky ετοιμάζεται για ένα… αλά-Stranger Things reboot! - FilmBoy Ο Chucky ετοιμάζεται για ένα… αλά-Stranger Things reboot! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Chucky ετοιμάζεται για ένα… αλά-Stranger Things reboot!


    Μπορεί ο Chucky να μη συμπεριλαμβάνεται στη πρώτη γραμμή των all-time classic horror icons, όμως είναι σίγουρα ένας πολυαγαπημένος villain, έστω κι αν οι οπαδοί του δεν είναι τόσο πολυάριθμοι όπως του Freddy, του Jason ή του Michael Myers…

    Έχοντας ως βασικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι ο Don Mancini δεν εγκατέλειψε ποτέ το δημιούργημά του και τριάντα χρόνια μετά το πρώτο Child's Play συνεχίζει να έχει ενεργή συμμετοχή σε όλες τις ταινίες, η σειρά ποτέ δεν έπεσε στο βούρκο που τσαλαβούτησαν άλλα franchises του είδους.
    Σε αυτό βοήθησε και η πυκνότητα των sequels μιας και μέσα σε αυτές τις 3 δεκαετίες έχουμε μόνο 7 ταινίες, με τη τελευταία να βγαίνει μόλις πέρυσι.

    Με τον Mancini να έχει στα σκαριά και μια τηλεοπτική σειρά, η είδηση ότι η MGM ετοιμάζει ένα reboot έσκασε σαν βόμβα.
    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Collider, η νέα ταινία δεν έπεσε απλά στο τραπέζι σαν ιδέα, με το project να είναι σε προχωρημένα στάδια προπαραγωγής, με τα γυρίσματα να αναμένεται να ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο. 

    Το σενάριο έχει γράψει ο κάποιος Tyler Burton Smith με εμπειρία μόνο σε βιντεοπαιχνίδια, ενώ πίσω από τη κάμερα θα βρίσκεται ο Lars Klevberg του ακυκλοφόρητου ακόμα Polaroid
    Σίγουρα κανένα από τα δύο ονόματα δεν πας προκαλεί ιδιαίτερη αισιοδοξία, με τη παρουσία των David Katzenberg και Seth Grahame-Smith του It στη παραγωγή να αποτελούν ίσως η μοναδική αχτίδα ελπίδας.

    Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση, η νέα ταινία λέγεται ότι θα είναι ένα μοντέρνο reboot της ιστορίας του χαρακτήρα, με μια παρέα παιδιών να μπλέκονται στα νύχια μιας τεχνολογικά εξελιγμένης κούκλας!
    Δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τον εμπλοκή του Mancini με το project ούτε αν θα ξανακούσουμε τη χαρακτηριστική φωνή του Brad Dourif.
    Νεότερα προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Chucky ετοιμάζεται για ένα… αλά-Stranger Things reboot! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top