F I Am the Night trailer: Ο Chris Pine σε σειρά μυστηρίου στο TNT! - FilmBoy I Am the Night trailer: Ο Chris Pine σε σειρά μυστηρίου στο TNT! - FilmBoy
  • Latest News

    I Am the Night trailer: Ο Chris Pine σε σειρά μυστηρίου στο TNT!


    Δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι η Patty Jenkins, σκηνοθέτιδα του Wonder Woman, ετοιμάζει μια δραματική μίνι-σειρά για λογαριασμό του TNT, στην οποία θα ξανασυνεργαστεί με τον Chris Pine.
    … Και το I Am The Night είναι ήδη έτοιμο, με το κανάλι να κυκλοφορεί, έξι ολόκληρους μήνες πριν τη πρεμιέρα του, το πρώτο και καθ' όλα δυναμικό trailer.

    Η βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, μας διηγείται την ιστορία της νεαρής Fauna Hodel, μιας κοπέλας που δόθηκε για υιοθεσία αμέσως μετά τη γέννησή της και αναζητώντας τις ρίζες της ανακαλύπτει ότι είναι κόρη μιας μαύρης έφηβης που δούλευε στις τουαλέτες ενός καζίνο. 
    Ψάχνοντας πιο βαθιά, η έρευνά της την οδηγεί στον διαβόητο γυναικολόγο, George Hodel, έναν άνδρα μπλεγμένο σε κάθε σκοτεινό μυστικό του Hollywood και βασικό ύποπτο για το φόνο της Black Dahlia.

    Η σειρά βασίζεται στο βιβλίο One Day She'll Darken του Sam Sheridan (συζύγου της Jenkins), θα έχει συνολική διάρκεια έξι επεισοδίων με τους Carl Franklin (Mindhunter), Victoria Mahoney (Seven Seconds) και Patty Jenkins να μοιράζονται τα σκηνοθετικά καθήκοντα.

    Το I Am the Night θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: I Am the Night trailer: Ο Chris Pine σε σειρά μυστηρίου στο TNT! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top