F Mindhunter trailer: Πρεμιέρα για τη πολυαναμενόμενη σειρά του David Fincher στο Netflix - FilmBoy Mindhunter trailer: Πρεμιέρα για τη πολυαναμενόμενη σειρά του David Fincher στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Mindhunter trailer: Πρεμιέρα για τη πολυαναμενόμενη σειρά του David Fincher στο Netflix


    Αν δεν έχει ήδη εμφανιστεί στις λίστες των συνδρομητών του Netflix, αυτό θα γίνει από ώρα σε ώρα, με τη πολυαναμενόμενη νέα παραγωγή του David Fincher, Mindhunter να εξαπολύεται στις οθόνες μας.

    Βασισμένο στο true crime μυθιστόρημα Mind Hunter: Inside The FBI's Elite Serial Crime Unit των Mark Olshaker και John E Douglas, η σειρά μας βάζει στα παπούτσια των Holden Ford και Bill Tench, δύο πρακτόρων του FBI που το 1979, διενήργησαν σειρά συνεντεύξεων με φυλακισμένους κατά συρροή δολοφόνους, ώστε να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτονται αυτού του είδους οι εγκληματίες, με σκοπό να χρησιμοποιήσουν αυτές τις γνώσεις στην επίλυση νέων υποθέσεων, βοηθώντας ταυτόχρονα τις επιστήμες της ποινικής ψυχολογίας και profiling, που τότε ήταν ακόμα στα πρώτα τους βήματα, να κάνουν άλματα προόδου.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι Joe Penhall (The Road) και Jennifer Haley, με τους David Fincher και Charlize Theron να προσφέρουν ξεχωριστή αίγλη από τη θέση του παραγωγού.

    Πρωταγωνιστές του Mindhunter είναι οι Jonathan Groff (American Sniper), Holt McCallany (Jack Reacher: Never Go Back), Anna Torv (The Daughter), Hannah Gross (Marjorie Prime), Cotter Smith (Jack Ryan: Shadow Recruit) και Stacey Roca.

    Τη σκηνοθεσία των δύο πρώτων και δύο τελευταίων επεισοδίων έχει αναλάβει ο ίδιος ο David Fincher, με τους Asif Kapadia (The Return), Tobias Lindholm (Kollektivet) και Andrew Douglas (The Amityville Horror) να μοιράζονται τα καθήκοντα για τα υπόλοιπα έξι.
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mindhunter trailer: Πρεμιέρα για τη πολυαναμενόμενη σειρά του David Fincher στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top