F Ο μεγαλύτερος γκάνγκστερ στο Pittsburg τη δεκαετία του ‘70 ήταν ο… Scarlett Johansson! - FilmBoy Ο μεγαλύτερος γκάνγκστερ στο Pittsburg τη δεκαετία του ‘70 ήταν ο… Scarlett Johansson! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο μεγαλύτερος γκάνγκστερ στο Pittsburg τη δεκαετία του ‘70 ήταν ο… Scarlett Johansson!


    Όσο περιμένουμε να τη δούμε στη νέα ταινία του Noah Baumbach, και ενώ τα γυρίσματα του Jojo Rabbit του Taika Waititi βρίσκεται εν εξελίξει, η Scarlett Johansson βρήκε τον επόμενό της ρόλο στη ταινία Rub & Tug.

    Σε αυτή θα υποδυθεί την…τον Tex Gill, μία τρανσέξουαλ γυναίκα που ζούσε, φερόταν και ντυνόταν ως άνδρας, έδρασε στο Pittsburg τη δεκαετία του ’70 και μέσα από τη σειρά μασατζίδικων που άνοιξε, κατάφερε να γίνει ο μεγαλύτερος γκάνγκστερ της περιοχής!

    Το βασισμένη σε πραγματική ιστορία σενάριο έγραψε ο Gary Spinelli (American Made) και ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Rupert Sanders, που θα ξανασυνεργαστεί με τη διάσημη ηθοποιό μετά το Ghost in the Shell.

    Η επιλογή της για το ρόλο, όπως ακριβώς συνέβη και στο Ghost in the Shell, προκάλεσε αντιδράσεις από την LGBT κοινότητα μιας και πια υπάρχουν πολλές ανοιχτά τρανσέξουαλ ταλαντούχες ηθοποιοί που θα μπορούσαν να τον διεκδικήσουν, με τις Trace Lysette του Transparent και Jamie Clayton του Sense8 να εκφράζουν δημόσια τη δυσαρέσκειά τους κατηγορώντας την ηθοποιό που δέχτηκε το ρόλο.

    Όπως και να ‘χει, ενδιαφέρουσα ακούγεται η ιστορία, αλλά με τον Sanders στο τιμόνι, δεν περιμένουμε και πολλά. 
    Θα δείξει…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο μεγαλύτερος γκάνγκστερ στο Pittsburg τη δεκαετία του ‘70 ήταν ο… Scarlett Johansson! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top