F Ο Chris Pine σε σειρά με την σκηνοθέτιδα του Wonder Woman! - FilmBoy Ο Chris Pine σε σειρά με την σκηνοθέτιδα του Wonder Woman! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Chris Pine σε σειρά με την σκηνοθέτιδα του Wonder Woman!


    Δεν είμαι σίγουρος αν ανήκω στη πλειοψηφία ή τη μειοψηφία, όμως είμαι απ’ αυτούς που βρήκαν το χαρακτήρα του Steve Trevor και κατ’ επέκταση την ερμηνεία του Chris Pine, ένα από τα μεγαλύτερα ατού του Wonder Woman.
    Μπορεί η ιστορία του Steve να ολοκληρώθηκε, όμως φαίνεται ότι η συνεργασία του ηθοποιού με τη σκηνοθέτιδα Patty Jenkins ήταν άκρως αρμονική, και είναι έτοιμη να επαναληφθεί.

    Η ταλαντούχα δημιουργός έχει αναλάβει να μεταφέρει στη μικρή οθόνη του TNT, το μυθιστόρημα του συζύγου της, Sam Sheridan, One Day She'll Darken.
    Σύμφωνα με το στόρι, την Fauna Hodel παράτησε η έφηβη μητέρα της στις τουαλέτες ενός καζίνο το 1949. 

    Νεαρή γυναίκα πια, η Fauna αρχίζει να ερευνά τα μυστικά του παρελθόντος της, με τα ίχνη να την οδηγούν στον διαβόητο γυναικολόγο του Hollywood George Hodel, έναν άνδρα μπλεγμένο σε κάθε σκοτεινό μυστικό του Hollywood και βασικό ύποπτο για το φόνο της Black Dahlia.

    To One Day She'll Darken θα έχει μορφή μίνι-σειρά έξι επεισοδίων, με την Jenkins να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία τουλάχιστον του πιλότου, και τον Pine να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον του Jay Singletary, ενός πρώην πεζοναύτη, νυν παπαράτσι που “κυνηγάει” τον Hodel εδώ και χρόνια, και η ιστορία της Fauna είναι η ευκαιρία του να αποδείξει την ενοχή του.
    Προσεχώς στο TNT

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Chris Pine σε σειρά με την σκηνοθέτιδα του Wonder Woman! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top