F Miseducation του Cameron Post trailer: Η Chloe Moretz ως ομοφυλόφιλη στο νικητή του Sundance! - FilmBoy Miseducation του Cameron Post trailer: Η Chloe Moretz ως ομοφυλόφιλη στο νικητή του Sundance! - FilmBoy
  • Latest News

    Miseducation του Cameron Post trailer: Η Chloe Moretz ως ομοφυλόφιλη στο νικητή του Sundance!


    Χωρίς την ευτυχισμένη λάμψη μιας νεανικής ταινίας, ούτε την ιδιαίτερη έμπνευση του LGBT κινηματογράφου, το The Miseducation of Cameron Post είναι η νικήτρια ταινία στο φετινό Sundance και ετοιμάζεται για την έξοδο στις αίθουσες της Αμερικής.

    Πρωταγωνιστεί η (δική μου αγαπημένη) Chloe Grace Moretz ως ομοφυλόφιλη μαθήτρια που στέλνεται ενάντια στη βούλησή της σε ένα …gay conversion camp (ας το πούμε Κατασκήνωση Ομοφυλοφιλικής Μετατροπής), όπου θα γνωρίσει μια κοινότητας μεταξύ των εφήβων και θα κάνει μια προσπάθεια να ανακαλύψει την ταυτότητά της.

    Η ταινία, που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Emily M. Danforth και σκηνοθέτησε η Desiree Akhavan, εμφανίστηκε φέτος στο Sundance και κέρδισε το Grand Prize της Κριτικής Επιτροπής. 
    Παίζουν ακόμη η Jennifer Ehle, ο Forrest Goodluck, η Quinn Shephard, η Sasha Lane και ο John Gallagher Jr.

    Το Miseducation του Cameron Post θα ανοίξει σε επιλεγμένα σινεμά στη Νέα Υόρκη στις 3 Αυγούστου και στο Λος Άντζελες στις 10 Αυγούστου 2018.
    Δείτε το trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Miseducation του Cameron Post trailer: Η Chloe Moretz ως ομοφυλόφιλη στο νικητή του Sundance! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top