F Peppermint trailer: Η Jennifer Garner επιστρέφει στη δράση στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken - FilmBoy Peppermint trailer: Η Jennifer Garner επιστρέφει στη δράση στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken - FilmBoy
  • Latest News

    Peppermint trailer: Η Jennifer Garner επιστρέφει στη δράση στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken


    Παρότι οι περισσότεροι την γνωρίσαμε μέσα από τη περιπετειώδη σειρά Alias, με εξαίρεση την ανεκδιήγητη εμφάνισή της ως Elektra Nachios, η Jennifer Garner δεν έχει ξανασχοληθεί με ταινίες δράσης. 
    Μετά το διαζύγιό της με τον Ben Affleck, η γνωστή ηθοποιός δείχνει να προσπαθεί να κάνει ένα soft reboot στη καριέρα της και ξαναπιάνει τα όπλα στο Peppermint.

    Η Riley είναι μια ευτυχισμένη μητέρα που έχει την ατυχία να βρίσκεται τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο, με ένα drive-by μιας συμμορίας να ρίχνει νεκρούς το σύζυγο και τη μικρή τους κόρη. 
    Η διαφθορά των οργάνων της δικαιοσύνης αφήνει τους ενόχους ατιμώρητους, με την Riley να εξαφανίζεται από προσώπου γης και πέντε χρόνια αργότερα, στην επέτειο της δολοφονίας της οικογένειάς της, να επιστρέφει, έτοιμη να μην αφήσει κανέναν υπαίτιο ζωντανό.

    Το πρωτότυπο σενάριο του Peppermint έχει γράψει ο Chad St. John (London Has Fallen) με τον Pierre Morel (Taken, The Gunman) να σκηνοθετεί. 
    Συμπρωταγωνιστούν οι John Gallagher Jr (10 Cloverfield Lane), John Ortiz (Kong: Skull Island) και ο Method Man.

    Το Peppermint θα κάνει πρεμιέρα το Σεπτέμβριο και μπορεί να μην περιμένουμε πολλά απ’ αυτό αλλά αν κρίνουμε από το trailer, μοιάζει πραγματικά διασκεδαστικό και bad-ass. 
    Να δούμε..

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Peppermint trailer: Η Jennifer Garner επιστρέφει στη δράση στη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Taken Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top