F Damascus Cover trailer: Ο πράκτορας Jonathan Rhys Meyers αναλαμβάνει αποστολή στη Συρία - FilmBoy Damascus Cover trailer: Ο πράκτορας Jonathan Rhys Meyers αναλαμβάνει αποστολή στη Συρία - FilmBoy
  • Latest News

    Damascus Cover trailer: Ο πράκτορας Jonathan Rhys Meyers αναλαμβάνει αποστολή στη Συρία


    Παρότι ο Jonathan Rhys Meyers δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προβλέψεις που τον ήθελαν να γίνεται το νέο μεγάλο αστέρι της Βρετανίας, παραμένει ένας αξιόλογος ηθοποιός που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω σε ταινίες όπως το Damascus Cover.

    Βασισμένο στο ομότιτλο κατασκοπικό μυθιστόρημα του Howard Kaplan, η ταινία έχει ως κεντρικό ήρωα τον πράκτορα της Mossad, Ari Ben-Sion που αναλαμβάνει να φυγαδεύσει έναν επιστήμονα χημικών όπλων από τη Συρία. 
    Η αποστολή πάει στραβά αναγκάζοντάς τον να ζητήσει τη βοήθεια του συνδέσμου της Mossad στη περιοχή για να διαφύγει ενώ ταυτόχρονα ερωτεύεται μία όμορφη Αμερικανίδα φωτογράφο.

    Το Damascus Cover είναι μια δημιουργία κάποιου Daniel Zelik Berk, και συμπρωταγωνιστούν οι Olivia Thirlby (Dredd), Navid Negahban (12 Strong) και ο John Hurt σε έναν από τους τελευταίους του ρόλους.

    Το trailer δε λέει και πολλά, όμως η ταινία μάζεψε αρκετά βραβεία από τα φεστιβάλ όπου προβλήθηκε. 
    Στην Αμερική θα βγει τον Ιούλιο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Damascus Cover trailer: Ο πράκτορας Jonathan Rhys Meyers αναλαμβάνει αποστολή στη Συρία Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top