F The Equalizer 2 trailer: Ο εκδικητής των αδυνάτων αυτή τη φορά το παίρνει προσωπικά! - FilmBoy The Equalizer 2 trailer: Ο εκδικητής των αδυνάτων αυτή τη φορά το παίρνει προσωπικά! - FilmBoy
  • Latest News

    The Equalizer 2 trailer: Ο εκδικητής των αδυνάτων αυτή τη φορά το παίρνει προσωπικά!


    Αντίθετα με άλλους συνομήλικούς του ηθοποιούς που στα όρια της τρίτης ηλικίας το παίζουν ξαφνικά action heroes και ξεχνούν το ταλέντο τους στο ντουλάπι, ο Denzel Washington έχει βρει την ιδανική ισορροπία, δίνοντάς μας οσκαρικές ερμηνείες όπως εκείνες στα πρόσφατα Fences και Roman J. Israel, Esq., αλλά μια στο τόσο, πιάνουν και τ’ όπλο τους για να βγάλουν το άχτι τους.

    Τέσσερα χρόνια μετά τη πρώτη ταινία, που δεν αποτέλεσε καμιά τρομερή επιτυχία αλλά στα ταμεία τα πήγε πολύ καλά, έφτασε η ώρα της επιστροφής του Robert McCall, με τον προστάτη των αδυνάτων να επιστρέφει και πάλι στη δράση, για να εξιχνιάσει τη δολοφονία μιας παλιάς του φίλης.

    Οι συντελεστές πίσω από το The Equalizer 2 παραμένουν οι ίδιοι, με τον Richard Wenk να γράφει το σενάριο και τον Antoine Fuqua να σκηνοθετεί. 
    Συμπρωταγωνιστές του Denzel Washington σε αυτή τη νέα ταινία θα είναι οι Melissa Leo, Pedro Pascal, Ashton Sanders και Bill Pullman.

    Το The Equalizer 2 μας έρχεται στις αίθουσες στις 20 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Equalizer 2 trailer: Ο εκδικητής των αδυνάτων αυτή τη φορά το παίρνει προσωπικά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top