F Succession trailer: Δυσλειτουργική επιχειρηματική οικογένεια αναζητά διάδοχο στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy Succession trailer: Δυσλειτουργική επιχειρηματική οικογένεια αναζητά διάδοχο στη νέα σειρά του HBO - FilmBoy
  • Latest News

    Succession trailer: Δυσλειτουργική επιχειρηματική οικογένεια αναζητά διάδοχο στη νέα σειρά του HBO


    Μπορεί ο τυφώνας Netflix να έχει αφήσει στο περιθώριο της δημοσιότητας το μέχρι προ λίγων ετών κυρίαρχο HBO, όμως αυτό δε σημαίνει ότι το μεγάλο κανάλι της Time Warner έχει παραδώσει τα όπλα, με τη νέα σειρά Succession να έρχεται το καλοκαίρι με άγριες διαθέσεις.

    Η πρωτότυπη σειρά μας βάζει στα άδυτα της δυσλειτουργικής οικογένειας των Ray, με τον πάτερ φαμίλια Logan Roy να ελέγχει μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές στο τομέα των media. 
    Όταν όμως ο Logan ανακοινώνει την απόσυρσή του, ο πόλεμος για τη διαδοχή ξεκινάει, με τον πρωτότοκο γιο και βασικό υποψήφιο Kendall να μη δείχνει ότι είναι ικανός να τα καταφέρει.

    Το Succession είναι μια δημιουργία του Άγγλου Jesse Armstrong (Fresh Meat, Peep Show) με το δίδυμο Adam McKay και Will Ferrell να βρίσκονται στη θέση του παραγωγού.
    Πρωταγωνιστούν οι Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Hiam Abbass και Alan Ruck.

    Το Succession θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο. 
    Δείτε το πρώτο trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Succession trailer: Δυσλειτουργική επιχειρηματική οικογένεια αναζητά διάδοχο στη νέα σειρά του HBO Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top