F Η Alicia Vikander είναι ύποπτη για φόνο στη νέα ταινία The Earthquake Bird - FilmBoy Η Alicia Vikander είναι ύποπτη για φόνο στη νέα ταινία The Earthquake Bird - FilmBoy
  • Latest News

    Η Alicia Vikander είναι ύποπτη για φόνο στη νέα ταινία The Earthquake Bird


    Μπορεί το Tomb Raider να μην ήταν κάτι ιδιαίτερο, όμως η Alicia Vikander τα πήγε πολύ καλά ως Lara Croft και η σχετική αποτυχία της ταινίας δε φαίνεται ικανή να επηρεάσει τη καριέρα της, με τη Σουηδή ηθοποιό να κλείνει θέση για τη νέα ταινία του Wash Westmoreland, The Earthquake Bird.

    Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Susanna Jones και έχει ως επίκεντρο την Lucy, μια Βρετανίδα που ζει εδώ και 10 χρόνια στην Ιαπωνία, και βρίσκεται κατηγορούμενη για τη δολοφονία της καλύτερης της φίλης. 
    Κατά την ανάκριση, διηγείται τη ζωή της και πως έφτασε στη σημερινή της κατάσταση, καθώς και για τη σχέση της με ένα αινιγματικό φωτογράφο.

    Η ταινία θα είναι κατά βάση ένα αστυνομικό θρίλερ με στοιχεία ρομαντικού δράματος με τον Wash Westmoreland, που οι περισσότεροι γνωρίσαμε από το Still Alice, να έχει αναλάβει σενάριο και σκηνοθεσία.

    Η ταλαντούχα Riley Keough (Logan Lucky) να έχει το δεύτερο γυναικείο ρόλο, ενώ αναμένουμε να μάθουμε και τον ηθοποιό που θα πάρει τον ανδρικό ρόλο.
    Το The Earthquake Bird αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Μάιο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Alicia Vikander είναι ύποπτη για φόνο στη νέα ταινία The Earthquake Bird Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top