F Sorry to Bother You trailer: Μια πρωτότυπη WTF μαύρη κωμωδία που αγαπήθηκε στο Sundance - FilmBoy Sorry to Bother You trailer: Μια πρωτότυπη WTF μαύρη κωμωδία που αγαπήθηκε στο Sundance - FilmBoy
  • Latest News

    Sorry to Bother You trailer: Μια πρωτότυπη WTF μαύρη κωμωδία που αγαπήθηκε στο Sundance


    Μία από τις ταινίες που έκανε ντεμπούτο στο πρόσφατο φεστιβάλ του Sundance και συζητήθηκε όσο λίγες ήταν το Sorry to Bother You του πρωτοεμφανιζόμενου Raymond Lawrence Riley, γνωστού ως Boots Riley από την μουσική του καριέρα (;;).

    Η ταινία μας μεταφέρει σε ένα εναλλακτικό Oakland όπου ζει ο Cassius Green, ένας νεαρός (μαύρος) άνδρας που πιάνει δουλειά ως τηλεφωνητής σε μια εταιρία τελεμάρκετινγκ. 
    Με τα πρώτα τηλεφωνήματα να αποτυγχάνουν παταγωδώς να βρουν ανταπόκριση, μετά από προτροπή ενός συναδέλφου του, ο Cassius αποφασίζει να επιστρατέψει την “λευκή” φωνή του, με τεράστια επιτυχία, οδηγώντας το στα υψηλότερα -και πιο επικίνδυνα- επίπεδα της τροφικής αλυσίδας.

    Μια μαύρη κωμωδία, ταυτόχρονα ξεκαρδιστική αλλά και με κοινωνικό μήνυμα, το Sorry to Bother You προκάλεσε μεγάλο θόρυβο, με τα περισσότερα σχόλια να είναι θετικά αλλά χωρίς να λείπουν και οι αρνητικές κριτικές, με την Annapurna Pictures να σπεύδει να την αγοράσει και να κυκλοφορεί το επίσημο trailer, ανακοινώνοντας ότι η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες το Ιούλιο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sorry to Bother You trailer: Μια πρωτότυπη WTF μαύρη κωμωδία που αγαπήθηκε στο Sundance Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top