F Νέες super-hero περιπέτειες για τον Vin Diesel που ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Bloodshot! - FilmBoy Νέες super-hero περιπέτειες για τον Vin Diesel που ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Bloodshot! - FilmBoy
  • Latest News

    Νέες super-hero περιπέτειες για τον Vin Diesel που ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Bloodshot!


    Μπορεί τυπικά να ανήκει στο MCU δανείζοντας τη φωνή του στον Groot, όμως αυτό προφανώς δεν είναι αρκετό για τον Vin Diesel που ετοιμάζεται να αποκτήσει τη δική του super-hero ταινία, Bloodshot.
    Η κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα της Valiant Comics βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετά χρόνια, με την Sony να προχωράει το project αλλά με πολύ αργό βήμα.

    Μετά τη συμφωνία με τον σκηνοθέτη Dave Wilson (που αντικατέστησε τους David Leitch & Chad Stahelski), και με το σενάριο έτοιμο από τη πένα του Eric Heisserer (Arrival), το Bloodshot φαίνεται να μπαίνει στη τελική ευθεία, με το τον Vin Diesel να υπογράφει και επίσημα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τον Jared Leto να φημολογείται ότι θα υποδυθεί τον villain.

    Ο Bloodshot είναι το alter ego του Raymond Garrison, ενός πρώην στρατιώτη με δυνάμεις αναγέννησης και αλλαγής μορφής χάρη στα nanites που κάποιος του έβαλε στο αίμα. 
    Με τη μνήμη του να έχει διαγραφεί πολλές φορές, ο Bloodshot τώρα ζητάει να βρει ποιος ευθύνεται για τη κατάστασή του και να πάρει εκδίκηση.

    Η ταινία λέγεται ότι θα έχει ένα παλιομοδίτικο 80's revenge film ύφος θυμίζοντας κάτι από Robocop, The Terminator και Total Recall.
    Τι λέτε, εν μέσω των super-hero συμπάντων που εμφανίζονται δεξιά κι αριστερά, μπορεί να σταθεί μια ανεξάρτητη ταινία και μάλιστα με έναν ήρωα μάλλον άγνωστο στο ευρύ κοινό;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Νέες super-hero περιπέτειες για τον Vin Diesel που ετοιμάζεται να υποδυθεί τον Bloodshot! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top