F Ο Michael Bay θα σκηνοθετήσει το ταλαιπωρημένο Robopocalypse ...και άλλο ένα! - FilmBoy Ο Michael Bay θα σκηνοθετήσει το ταλαιπωρημένο Robopocalypse ...και άλλο ένα! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Michael Bay θα σκηνοθετήσει το ταλαιπωρημένο Robopocalypse ...και άλλο ένα!


    Μπορεί εδώ και μια δεκαετία να ξεφτιλίζεται ξανά και ξανά με τα Transformers, όμως δε πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Michael Bay είναι ο σκηνοθέτης του The Rock, του (πρώτου) Bad Boys, του The Island, και ίσως αξίζει μια ακόμη ευκαιρία.

    Η αμέσως επόμενή του ταινία θα έχει τον τίτλο 6 Underground και παρότι αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι και να βγει στις αίθουσες μέσα στο 2019, δε ξέρουμε παρά ελάχιστα γι’ αυτή, εκτός ότι είναι βασισμένη σε ένα spec script των Paul Wernick και Rhett Reese (Deadpool), θα είναι μια περιπέτεια δράσης (duuh!) και αυτοχαρακτηρίζεται ως μια μίξη του The Rock με το Suicide Squad!

    Η έκπληξη έρχεται αμέσως μετά, με τον Καλιφορνέζο να αναλαμβάνει να ηνία του Robopocalypse, της ταλαιπωρημένης κινηματογραφικής μεταφοράς του ομότιτλου sci-fi βιβλίου του Daniel H. Wilson, με την οποία είχε καταπιαστεί ο Steven Spielberg αμέσως μετά το Lincoln, έχοντας μάλιστα κλείσει και τους Chris Hemsworth & Anne Hathaway για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όμως τελικά έβαλε ο ίδιος στον πάγο γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από το σενάριο.

    Τι λέτε, να του δώσουμε μια ακόμη ευκαιρία;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Michael Bay θα σκηνοθετήσει το ταλαιπωρημένο Robopocalypse ...και άλλο ένα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top