F The Seagull trailer: Ο Γλάρος του Τσέχοφ σε μια νέα κινηματογραφική διασκευή με την Saoirse Ronan - FilmBoy The Seagull trailer: Ο Γλάρος του Τσέχοφ σε μια νέα κινηματογραφική διασκευή με την Saoirse Ronan - FilmBoy
  • Latest News

    The Seagull trailer: Ο Γλάρος του Τσέχοφ σε μια νέα κινηματογραφική διασκευή με την Saoirse Ronan


    Ένα από τα κορυφαία θεατρικά έργα όχι μόνο του Τσέχοφ αλλά της παγκόσμιας δραματουργίας, ο Γλάρος έχει γνωρίσει πολλές κινηματογραφικές διασκευές όμως οι περισσότερες από αυτές ήταν αυτό ακριβώς, διασκευές, με τους εκάστοτε δημιουργούς να παρουσιάζουν τη πρωτότυπη ιστορία με λιγότερες ή περισσότερες παρεκκλίσεις.

    Με τη γνωστότερη απ’ αυτές, εκείνη του Sidney Lumet να μετράει μισό αιώνα ζωής, νομίζω ήταν καιρός να δούμε μια νέα έκδοση.
    Το νέο The Seagull έχει διασκευάσει σεναριακά ο βραβευμένος με Tony, Stephen Karam, και έχει σκηνοθετήσει ο Michael Mayer (A Home at the End of the World).

    Πρωταγωνιστούν οι Annette Bening, Saoirse Ronan, Corey Stoll, Elisabeth Moss, Billy Howle, Jon Tenney, Brian Dennehy και η Mare Winningham.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Seagull trailer: Ο Γλάρος του Τσέχοφ σε μια νέα κινηματογραφική διασκευή με την Saoirse Ronan Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top