F Η Madonna ξανακάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη για τη βιογραφική ταινία μιας μπαλαρίνας! - FilmBoy Η Madonna ξανακάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη για τη βιογραφική ταινία μιας μπαλαρίνας! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Madonna ξανακάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη για τη βιογραφική ταινία μιας μπαλαρίνας!


    Παρότι μπήκε στο χώρο του κινηματογράφου από την αρχή σχεδόν της μουσικής της καριέρας, ποτέ δε κατάφερε να πείσει για το ταλέντο της, ενώ ούτε τα “ιδιαίτερα” με τον Guy Ritchie την έκαναν αξιόλογη σκηνοθέτιδα, τουλάχιστον σύμφωνα με τις δύο πρώτες απόπειρές της.

    Παρ’ όλ’ αυτά, η Madonna δε το βάζει κάτω και επιστρέφει με νέα ταινία, η οποία θα έχει τίτλο Taking Flight και θα διηγείται την αληθινή ιστορία της Michaela DePrince, ενός νεαρού κοριτσιού που κατάφερε να ξεφύγει από την εμπόλεμη Σιέρα Λεόνε και να εξελιχθεί σε μια παγκόσμιας κλάσης μπαλαρίνα.

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιογραφικό βιβλίο που έγραψε η Michaela μαζί με την μητέρα της, με την Camilla Blackett (Fresh Off the Boat) να έχει αναλάβει τη σεναριακή διασκευή.
    Την παραγωγή έχει αναλάβει η MGM.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Madonna ξανακάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη για τη βιογραφική ταινία μιας μπαλαρίνας! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top