F Perfect trailer: Ρετρό sci-fi με την υπογραφή του Steven Soderbergh! - FilmBoy Perfect trailer: Ρετρό sci-fi με την υπογραφή του Steven Soderbergh! - FilmBoy
  • Latest News

    Perfect trailer: Ρετρό sci-fi με την υπογραφή του Steven Soderbergh!


    Η τάση του Steven Soderbergh να πειραματίζεται είναι γνωστή, και η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό. 
    Αυτό φυσικά δε τον σταματά, με τον διάσημο δημιουργό να δίνει τη δυνατότητα και σε νέους δημιουργούς να κάνουν τα δικά τους κινηματογραφικά πειράματα.

    Το Perfect είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που μας ταξιδεύει σε ένα αόριστο μέλλον, όπου ένας νεαρός άνδρας με βίαιο παρελθόν αποφασίζει να μπει σε μια μυστηριώδη κλινική όπου χρησιμοποιούν τη γενετική μηχανική για να μεταλλάξουν όχι μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό των ασθενών. 
    Δεν αργεί όμως να αντιληφθεί ότι η αγνότητα του νου δεν είναι αυτό ακριβώς που είχε φανταστεί…

    Το Perfect αποτελεί τη παρθενική ταινία του Eddie Alcazar που τα προηγούμενα χρόνια έγινε γνωστός χάρη σε κάποια μικρού μήκους φιλμ που εντυπωσίασαν, και κρίνοντας από το ξεχωριστό στυλ του trailer, σίγουρα μας περιμένει κάτι ενδιαφέρον.

    Πρωταγωνιστούν οι Garrett Wareing (Independence Day: Resurgence), Courtney Eaton (Gods of Egypt), Tao Okamoto (The Wolverine), Maurice Compte (Den of Thieves) και η Abbie Cornish (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Perfect trailer: Ρετρό sci-fi με την υπογραφή του Steven Soderbergh! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top