F Ο Jon Favreau ετοιμάζει τη πρώτη live-action Star Wars σειρά! - FilmBoy Ο Jon Favreau ετοιμάζει τη πρώτη live-action Star Wars σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Jon Favreau ετοιμάζει τη πρώτη live-action Star Wars σειρά!


    Όταν είχε κλείσει η συμφωνία μεταξύ Disney και LucasFilm, η πρώτη είχε υποσχεθεί ότι η Star Wars saga θα απλώσει (ακόμα περισσότερο) τα δίχτυα της σε κάθε μέσο ψυχαγωγίας, κινηματογράφο, τηλεόραση και video-games.

    Με τις δύο νέες τριλογίες και τη σειρά spin-off ταινιών, το κινηματογραφικό της καθήκον το εκπλήρωσε και με το παραπάνω. 
    Στο τομέα των βιντεοπαιχνιδιών, δε τα πάει καθόλου καλά, με τη συνεργασία της με την EA να οδεύει προς το γκρεμό, κάτι που μάλλον ως Filmboy δεν είμαστε ειδικοί για να ασχοληθούμε.

    Στο τομέα των τηλεοπτικών σειρών, δεν υπήρχε ουσιαστικά καμία εξέλιξη με την αντικατάσταση του The Clone Wars με το Rebels, να κρατάει το τοπίο σταθερό με μονάχα μία Star Wars σειρά και αυτή κινουμένων σχεδίων. 
    Αυτά ήταν τα μεγάλα τους σχέδια;

    Προφανώς όχι, και επιτέλους αρχίζει να φαίνεται φως, με την Disney να ανακοινώνει και επίσημα την πρώτη live-action τηλεοπτική Star Wars σειρά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το 2019, φυσικά μέσα από τη νέα streaming πλατφόρμα που ετοιμάζει η εταιρία.

    Τα ηνία της σειράς θα κρατάει ο Jon Favreau, σκηνοθέτης των Iron Man και The Jungle Book, που αυτό το διάστημα μας ετοιμάζει το live-action remake του Lion King
    Παρότι ο Νεοϋορκέζος δημιουργός έχει κάνει αρκετά για να οποία μπορεί να περηφανεύεται, μη ξεχνάμε ότι μας έχει δώσει και τα Cowboys & Aliens και Iron Man 2, δυο ταινίες που θα θέλαμε να ξεχάσουμε.

    Τα ερωτηματικά σχετικά με τη σειρά είναι πολλά με τη χρονική περίοδο στην οποία θα διαδραματίζεται και τους ήρωες οι οποίοι θα συμμετέχουν να είναι τα βασικότερα, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία πληροφορία γι’ αυτά.
    Περιμένουμε νεότερα προσεχώς…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Jon Favreau ετοιμάζει τη πρώτη live-action Star Wars σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top