F Ο Ben Affleck ξεπέρασε τα θέματα υγείας και επιστρέφει στο cast του Triple Frontier - FilmBoy Ο Ben Affleck ξεπέρασε τα θέματα υγείας και επιστρέφει στο cast του Triple Frontier - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ben Affleck ξεπέρασε τα θέματα υγείας και επιστρέφει στο cast του Triple Frontier


    Αναγεννημένη από τις στάχτες της, η νέα ταινία του J.C. Chandor όχι απλά βγήκε από το συρτάρι με τα σκονισμένα, αλλά είναι έτοιμη να ξεκινήσει και γυρίσματα.

    Για όσους το Triple Frontier δεν τους λέει κάτι σαν τίτλος, να τους υπενθυμίσω ότι πρόκειται για μια περιπέτεια που μας πηγαίνει στα διαβόητα τριπλά σύνορα Παραγουάης, Αργεντινής και Βραζιλίας, ένα σημείο που αποτελούσε κόμβο εμπορίου ναρκωτικών και κάθε είδους παράνομης δραστηριότητας, τουλάχιστον κάποτε, μιας και πια έχει εξελιχθεί σε τουριστικό προορισμό!
    Εκεί, σύμφωνα με το σενάριο του Mark Boal (Detroit) πέντε φίλοι ξαναβρίσκονται για να τα βάλουν με έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών.

    Ο σκηνοθέτης των A Most Violent Year, All Is Lost και Margin Call έχει αναλάβει το project εδώ και περίπου τρία χρόνια, όμως τα προβλήματα στο casting δεν είχαν τέλος, με ηθοποιούς να πηγαίνουν και να έρχονται συνεχώς, μεταξύ των οποίων οι Tom Hardy, Channing Tatum, Casey Affleck και τον Ben Affleck να κλείνει τη πόρτα.

    Σύμφωνα με το Deadline όμως, ο λόγος αποχώρησης του τελευταίου ήταν τα προβλήματα υγείας που είχε, τα οποία έχει πια ξεπεράσει, και αποφάσισε να επιστρέψει, με το project να μπαίνει σε fast forward, και τα γυρίσματα να ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα!
    Δίπλα του (τελικά) θα δούμε τους Oscar Isaac, Charlie Hunnam, Garrett Hedlund και Pedro Pascal.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ben Affleck ξεπέρασε τα θέματα υγείας και επιστρέφει στο cast του Triple Frontier Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top